İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

elhamdülillah herşeyi ile şuanda çok iyi elhamdülillah dinini yaşıyor herşeyden önce bu önemli benim için keza ailesi de öyle

huyu bana göre artı boyu da bana göre

Boyu sana göreyse zaten tamamdır oooo baksana nişana geri sayımlar falan başlamış zatennnnnnnnn
Nazar değmesinnnnnnnn

elhamdülillah herşeyi ile şuanda çok iyi elhamdülillah dinini yaşıyor herşeyden önce bu önemli benim için keza ailesi de öyle

huyu bana göre artı boyu da bana göre

sofim ne laaaaa :90:

biraz acele karar vermiyor msun canım kaçmıyo ya önce bir tanısaydın çocuğu :26::26:

sofim ne laaaaa :90:

biraz acele karar vermiyor msun canım kaçmıyo ya önce bir tanısaydın çocuğu :26::26:

ya kaçarsa nerden bulcam ben uzununu bi daha

şaka bi yana daha tanışıyoruz bizde eylülcüm konuşuyoruz tahmini olarak aramızda geçen tarihi söyledim sadece ki nişan oplayı biz onlara gidince ve aileler de onay verirse olacak yok sa çocuğu duvar dibine sindirip éevleneceksin ulen benimleé demiyorum

ahahahah angel

anladım tatlım hayırlısı olsun ne zaman nasıl tnaıştınız

ben varım canım ???

Eheh :)
Yaa biseye bozuldum da sevgilime tekrar konuyu acsam mi diye dusunuyorum
Kuzenimin dugunu oldu, benim anne tarafim dogulu, neyse sevgilime dugunu anlatiyorum, halay cektigimi anlatiyordum, şemmammede iyi halay çektim o da zordur ha herkes yapamaz filan dedim, doguluyuz ya her dugunumuzde şemmame oynariz dedim

Sevgilim şemmame calarsa dugunumuzde babam kalkar gider dedi şemmamme olmaz dugunumuzde dedi
Sebebi de babasinin yillarca doguda gorev yapmasi, teroristlerle catismasi (ozel harekat)

Ben cok bozuldum boyle demesine
Şemmame calınca noluyo sanki
Biz terorist miyiz de sanki
Zoruma gitti

E haklısında canım ayıp etmiş bende iyi çekerim halay bu arada
Teröristlerle çatışmakla şemmamenin alakası olmadığını onun babasıda gayet iyi biliyor olmalı, saçmalamasınlar boşu boşuna
Bende çaldırcam düğünümde halay çekecez laf edeni de tutan yok istediği yere gidebilirsende bunu iyice anlat ona canım

Anne tarafim dogulu diye babasi sorun yapar mi acaba 5 yildir beraberiz ilk defa boyle bir sey aklima geldi ta sorun olur mu diye
Zoruma gitti ya uzerimden atamadim bir turlu
Ne demek yani babam kalkar gider
Demek babasi baya tavirli ki ondan boyle konusuyor

Canım sorun eder mi bilemeyeceğim ama sevgilinin halay yüzünden çekip gider demesi bi nebze bu duruma işaret gibi duruyor. Anlatmamışmıydı sizi ailesine, haberleri yok mu?
Cahil bir insan değilse eğer bunu sana ailene söyleyip kendini rezil etme gafletinde bulunmaz heralde, burada senin sıkıntı yapacak bişeyin yok bence

Simdi anadoluda yasiyoruz yaaa o yuzden annem tarafinin dogudan buraya tasindigini bilmiyor olabilirler
Hic de soylememis olabiliriz konusu acilmamistir yani
Ben semmamme calmayacak dugunde diye nasil derim
Ne gerekceyle yani kavga cikar heralde
Abuw bu nasil is

şemmamme çalmayacak niye diyorsun kızım, ben gelir olay çıkartırım çalmadı diye ona göre
sen haklısın bu konuda, sevgilinle ilk fırsatta konuş bu durumu ama kavga eder gibi değil sonra haklıyken haksız oluyoruz

Durduk yere gidip semmamme calmayacak desem gercekten tuhaf olur yani
Neyse bi konusayim bakalim
Yani belki de parca hic calmayacak ama onceden gidip bu parca calmayacak demek cok abes olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…