İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Evet canım buradayım
Bartına hiç gitmedim hiç bilmiyorum oraları :52::52::52:
Yolun düşerse atla gel :ssz:

çok istiyorum aslında ama hiç fırsatım olmadı :26:

eğer iptal edilmezse arkadaşımın düğünü var 31 mayısta bartında oraya giderken zonguldaktan geçecegim el sallarım sana :1::1:

çok istiyorum aslında ama hiç fırsatım olmadı :26:

eğer iptal edilmezse arkadaşımın düğünü var 31 mayısta bartında oraya giderken zonguldaktan geçecegim el sallarım sana :1::1:

Hahahaha niye el sallıyorsun burda in öyle geç
Bartın hemen şurasıııııı :52::52::52::52:
Valla buralar daha güzel oldu ama ben istanbula alıştım buralar bana çok durgun geliyor
akşam olunca herkes evlere çekiliyo :52::52::52::52:

Hahahaha niye el sallıyorsun burda in öyle geç
Bartın hemen şurasıııııı :52::52::52::52:
Valla buralar daha güzel oldu ama ben istanbula alıştım buralar bana çok durgun geliyor
akşam olunca herkes evlere çekiliyo :52::52::52::52:

bizim burada da öyle yaa :53: akşam ezanıyla beraber her yer sessiz oluyor :ssz:

istanbula ne işin var senin :53: adapazarına gel o zaman bana ne :19:

bizim burada da öyle yaa :53: akşam ezanıyla beraber her yer sessiz oluyor :ssz:

istanbula ne işin var senin :53: adapazarına gel o zaman bana ne :19:

Burasıda öyleeeeeeee yani gezdiğinde gündüz çıkacaksın
Gündüz gezdin gezdin
Benimkinin evi orada ben onun yanında kalıyorum bir kendi evim bi orası işte..
Mekik dokuyorum anlayacağınnnnnn

:52::52::52::52:
Çok küçükken gelmiştik oraya hatırlıyorm

Burasıda öyleeeeeeee yani gezdiğinde gündüz çıkacaksın
Gündüz gezdin gezdin
Benimkinin evi orada ben onun yanında kalıyorum bir kendi evim bi orası işte..
Mekik dokuyorum anlayacağınnnnnn

:52::52::52::52:
Çok küçükken gelmiştik oraya hatırlıyorm

büyükken bi daha gel o zman :27:

seninki napıyor istanbulda :ssz:

yok yani okul mu var çalışıyor mu anlamında dedim :27: evlenin o zaman sen de git istanbula niye bekliyotsun :23: :23:

Yok yok askerdi demiştim ya askerliği daha yeni bitti sayılır. O yüzden biraz bekliyoruz şu yük omuzlarımızdan kalktı diye..
Bakalım bu yaza doğru yada eylül gibi nişan olabilir bakalım artık..
Biraz kafamızı dinleyelim de..
Gerisi kolay iş..

Yok yok askerdi demiştim ya askerliği daha yeni bitti sayılır. O yüzden biraz bekliyoruz şu yük omuzlarımızdan kalktı diye..
Bakalım bu yaza doğru yada eylül gibi nişan olabilir bakalım artık..
Biraz kafamızı dinleyelim de..
Gerisi kolay iş..

iş bulma döneminden nefret ediyorum ben yaa :53: kendi iş aradıgım zamanlaroı geçtim de eskiden 3 sene nişanlımı bekledim iş bulsun diye, onun muruvetini göremedim, şimdi ki sevgilim askerden dönünce de onu bekledim :53: neyse ki çabuk bulduı sayulır, 3 aya yakın bekledik ancak :ssz:

iş bulma döneminden nefret ediyorum ben yaa :53: kendi iş aradıgım zamanlaroı geçtim de eskiden 3 sene nişanlımı bekledim iş bulsun diye, onun muruvetini göremedim, şimdi ki sevgilim askerden dönünce de onu bekledim :53: neyse ki çabuk bulduı sayulır, 3 aya yakın bekledik ancak :ssz:

Yok bizim o konularda sıkıntımız yok
İster kendi istediği işi yapacak bankada
İsterse babası ayrıyetten dükkan açacak sıkıntı değil biraz kendimize gelmek istiyoruz askerlik zaten sıkıntılıydı bizim için ..
Önce şöyle kafamızı dinleyip tatil yapalım diyoruz sonra da hazırlıkları yapıp işi rayına oturtmak istiyoruzzzzz

akşammm gelcen mi akşam devam ederiz konuşmayaaaaaa:ssz::ssz::ssz:

Yok bizim o konularda sıkıntımız yok
İster kendi istediği işi yapacak bankada
İsterse babası ayrıyetten dükkan açacak sıkıntı değil biraz kendimize gelmek istiyoruz askerlik zaten sıkıntılıydı bizim için ..
Önce şöyle kafamızı dinleyip tatil yapalım diyoruz sonra da hazırlıkları yapıp işi rayına oturtmak istiyoruzzzzz

akşammm gelcen mi akşam devam ederiz konuşmayaaaaaa:ssz::ssz::ssz:

ohh sizin iyiymiş o zaman maşalah :nazar:

büyük ihtimalle buralarda olurum akşama şekerim devam ederiz :34::3:

Back
X