İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

gerçekte de göstermedigimi söylüğyorlar ama o tartının üzerine çıkınca gördüğüm rakamdan hiç memnun deigilim azalmam lazım da yemek yemeyi de seviyorum yaa

En fazla 65 sin yahu...
10 kilo daha ekle dedin vışşşş yaniiiiiiiiiiiiiii
en son ne zaman resim çektirdin yahu m.önce mi

Yalnız yeni saç stlin güzelmişşşşşşşşş her kese kısa saç gitmez ama senin saçlar hem kısa hemde bakımlı gibi valla

teşekkür ederimmm

uzun yakışmıyor bana zaten de ilk defa bu kadar kısa oldu :18: bakımlı olmasını da tamamen boya olmamasına borçluyum sanırım, ekstra hiç bişey yapmıyorum çünkü bide hergun yıkamam saçlarımı o da çok yıpratıyor diyorlar

Tolis bize de fal bakıver heleee

fal mııı

Sen benim saçları görsen sıfıra vurdurdum öyle geziyorum hahahahaha

Niye aranızı açtıki ..
Laf mı taşıdı canım ?

O samimi olduğun arkadaşın hakkında mı laf söylemiştin ..
Arkadaşın kızmış sana..
Özür dileseydin bari..

diledimm ama hiç birşeyy demedi ve hiçç konuşmadık o günden sonraa

dediğimde dost kazıgı yemek böyle birşey olsa gercekten çok zormuş dedimm ama o kadın neler dedi başka hiç bilmiyorumm

diledimm ama hiç birşeyy demedi ve hiçç konuşmadık o günden sonraa

dediğimde dost kazıgı yemek böyle birşey olsa gercekten çok zormuş dedimm ama o kadın neler dedi başka hiç bilmiyorumm

Senin söylediklerini abarta abarta söylemiş herhalde.. Yoksa bu kadar tepki ile karşı karşıya kalmazdınnn sanırım
Kötü bir şey mi demiştin ki =/

Senin söylediklerini abarta abarta söylemiş herhalde.. Yoksa bu kadar tepki ile karşı karşıya kalmazdınnn sanırım
Kötü bir şey mi demiştin ki =/

hayır dediğim bu sadece aşka bişey de dememiştim ama kadın bıldıgım ben onlar beni öldürdü bende onları öldürdüm demiş ben öyle bişey demedim ama

hayır dediğim bu sadece aşka bişey de dememiştim ama kadın bıldıgım ben onlar beni öldürdü bende onları öldürdüm demiş ben öyle bişey demedim ama

Yahu benim anlamadığım bir şey var niye samimi olduğun bir arkadaşın hakkında onlar beni öldürdü bende onları öldürdüm diyesin ki ..:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…