İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Sen benim saçları görsen sıfıra vurdurdum öyle geziyorum hahahahaha:52::52::52::52:

ciddi mi diyosun :53::53:

bu arada şekerim ani bir misafir gelince ortadan kaybolmak zorunda kaldım :26: onlar kapıdan çıktı ben odaya koştum :1:

ben geldim kızlarr ve moralim çokkk bozukkk:14::14:

kuzum okudum neler oldugunu :26: bi yerlerden yeniden başlaman lazım eskiye takılıp kalman sadece mutsuzluk getirir sana :50:

Kimler Fb li? Sampiyonluk maci var Fb nin bu aksam
Ben bjk liyim onu soyleyim de :9:

ben de bjk liyim ve bu akşam çok sinirliyim :47::47:

Üç harfli hadi tahmin et :6::6::6::6::6::6:

ya ece dir ya da eda :ssz:

bu arada şekerim ani bir misafir gelince ortadan kaybolmak zorunda kaldım :26: onlar kapıdan çıktı ben odaya koştum :1:

kuzum okudum neler oldugunu :26: bi yerlerden yeniden başlaman lazım eskiye takılıp kalman sadece mutsuzluk getirir sana :50:

Ya da ela :9::9::9:

Sen doğru tahmin etmişsin..
Ay sorma bende çok sinirliyim alamadık bir üç puanı ya !

Yok kız ne sıfır.
Upuzun saçlarım var benim popomun arasına kadar uzanıyor :52::52::52::52:

Eda diye hatirliyorum ben sanki bi yerde okudum
Biz de margarikotin hakkinda konusalim boyle kendisi yok :9:

Anam iki dakika televizyona bakmaya gittim annem babamla oturup iki çift muhabbet edeyim dedim fırçaladı kız beni ya :30::30::30::30:
Allah sevgiline sabır versin sen bana böyleysen çocuğu kim bilir nasıl fırçalıyorsundur :52::52::52::52:

Sen doğru tahmin etmişsin..
Ay sorma bende çok sinirliyim alamadık bir üç puanı ya !

Yok kız ne sıfır.
Upuzun saçlarım var benim popomun arasına kadar uzanıyor :52::52::52::52:

hee korktum bende sıfıra vurdurdum deyince :27: senin de baya uzunmuş kız hiç ortan yok mu :27:

yaa ben bu takıma çok sinir oluyorum yaa :47: hep ucuna kadar gelip ucunda batırıyoruz nede yanii :47: sakatlar yetmezxmiş gibi şimdi de kurşunlananlar çıktı ortaya :47:

Düz bebeğimmm önlere biraz kat verdirdim şimdi önler biraz dalgalıya döner gibi oldu sankimmmm :52:
Saçlarımı kesicem perukçulara satıcam 3 bin tlye hahahaha:52::52::52::52::52:

benımde duz ya bayada uzadı sudyenımın altına gelıyo duz olunca hıcbı ozellıgı olmuyo ya kestirsemmı dıye dusunuyorum:26:

benımde duz ya bayada uzadı sudyenımın altına gelıyo duz olunca hıcbı ozellıgı olmuyo ya kestirsemmı dıye dusunuyorum:26:

Saçlarını genelde düz kullanıyorsan hani küt kesimin sol kısmı uzun olup sağ kısmı kısa kalan saç modeli gibi yaptır saçlarını
Sen minyon tiplisin.
Sana çok yakışır ..
Saçlarını da güzel bir renge boyatırsın saçın sarıydı sanki ben öyle hatırlıyorum ..

Saçlarını genelde düz kullanıyorsan hani küt kesimin sol kısmı uzun olup sağ kısmı kısa kalan saç modeli gibi yaptır saçlarını
Sen minyon tiplisin.
Sana çok yakışır ..
Saçlarını da güzel bir renge boyatırsın saçın sarıydı sanki ben öyle hatırlıyorum ..

sacım suan kullu kumral ya karasızım kestırırsem bıdaha zor uzuyo uzun olsun ama kendı şekıl alsın ıstıyorum katmı attırsam acaba?

hee korktum bende sıfıra vurdurdum deyince :27: senin de baya uzunmuş kız hiç ortan yok mu :27:

yaa ben bu takıma çok sinir oluyorum yaa :47: hep ucuna kadar gelip ucunda batırıyoruz nede yanii :47: sakatlar yetmezxmiş gibi şimdi de kurşunlananlar çıktı ortaya :47:

Geçen kış omuzlarıma kadar kestirmiştim.
Benim saçlara makas değmesin hemen uzuyor çok şükür..
Kaç ay öncede düz kahkül yaptırmıştım uzun saçta güzel duruyor diye ondanda sıkıldım şimdi uzadılar çeneme değmelerine az kalmış biraz düzelttirdim
Sıcakta hiç çekilmiyor kahkül o yüzden

Kaç tane eksiğimiz vardı.
Çok kötü bir zamana denk geldi
Kırmızı kartlı oyuncumuz vardı
Sivok falanda yok.
Fernandes desen artık oynamıyor maçlarda gidici..
Gökhan kurşun yemesine rağmen vardı yine..

Ama olmadı .
Olmayınca da olmuyor işte..

Back
X