- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #41.961
Valla yaaaklasiklesti resmen
ee sen de soylemeyecek misin
![]()
Üç harfli hadi tahmin et
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla yaaaklasiklesti resmen
ee sen de soylemeyecek misin
![]()
sen bence askerden sonra evlenelim deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesonra pişman olursun bak
![]()
1 yıla kendimi zor adapte ettim ya 2 ye cikaramam valla
O pismanligi cekecez gibi
Kisa donem yapacak ama
He o zaman iyi askerden gelene kadar annenlerle mi oturucaksın yoksa kendi eviniz de mi ?![]()
He o zaman iyi askerden gelene kadar annenlerle mi oturucaksın yoksa kendi eviniz de mi ?![]()
Sen benim saçları görsen sıfıra vurdurdum öyle geziyorum hahahahaha![]()
ben geldim kızlarr ve moralim çokkk bozukkk![]()
Kimler Fb li? Sampiyonluk maci var Fb nin bu aksam
Ben bjk liyim onu soyleyim de![]()
Üç harfli hadi tahmin et![]()
ciddi mi diyosun
bu arada şekerim ani bir misafir gelince ortadan kaybolmak zorunda kaldım :26: onlar kapıdan çıktı ben odaya koştum
kuzum okudum neler oldugunu :26: bi yerlerden yeniden başlaman lazım eskiye takılıp kalman sadece mutsuzluk getirir sana
ben de bjk liyim ve bu akşam çok sinirliyim
ya ece dir ya da eda![]()
Ya da ela![]()
doğru bak ela da olabilirama bilindik bişey dedi ya ela daha bilinmedik gibi sanki :26:
Huhunereye kayboldun
![]()
ciddi mi diyosun
bu arada şekerim ani bir misafir gelince ortadan kaybolmak zorunda kaldım :26: onlar kapıdan çıktı ben odaya koştum
kuzum okudum neler oldugunu :26: bi yerlerden yeniden başlaman lazım eskiye takılıp kalman sadece mutsuzluk getirir sana
ben de bjk liyim ve bu akşam çok sinirliyim
ya ece dir ya da eda![]()
Sen doğru tahmin etmişsin..
Ay sorma bende çok sinirliyim alamadık bir üç puanı ya !
Yok kız ne sıfır.
Upuzun saçlarım var benim popomun arasına kadar uzanıyor![]()
Eda diye hatirliyorum ben sanki bi yerde okudum
Biz de margarikotin hakkinda konusalim boyle kendisi yok![]()
senın sacların duzmu dalgalımı?
Sen doğru tahmin etmişsin..
Ay sorma bende çok sinirliyim alamadık bir üç puanı ya !
Yok kız ne sıfır.
Upuzun saçlarım var benim popomun arasına kadar uzanıyor![]()
Düz bebeğimmm önlere biraz kat verdirdim şimdi önler biraz dalgalıya döner gibi oldu sankimmmm
Saçlarımı kesicem perukçulara satıcam 3 bin tlye hahahaha![]()
benımde duz ya bayada uzadı sudyenımın altına gelıyo duz olunca hıcbı ozellıgı olmuyo ya kestirsemmı dıye dusunuyorum:26:
Saçlarını genelde düz kullanıyorsan hani küt kesimin sol kısmı uzun olup sağ kısmı kısa kalan saç modeli gibi yaptır saçlarını
Sen minyon tiplisin.
Sana çok yakışır ..
Saçlarını da güzel bir renge boyatırsın saçın sarıydı sanki ben öyle hatırlıyorum ..
hee korktum bende sıfıra vurdurdum deyincesenin de baya uzunmuş kız hiç ortan yok mu
![]()
yaa ben bu takıma çok sinir oluyorum yaahep ucuna kadar gelip ucunda batırıyoruz nede yanii
sakatlar yetmezxmiş gibi şimdi de kurşunlananlar çıktı ortaya
![]()