- 1 Mart 2013
- 17.211
- 319
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Heheheh içimdeki assolisti uyandırma leydim![]()
Valla benm uyandı bağıra bağıra şarkı söylemek istiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heheheh içimdeki assolisti uyandırma leydim![]()
canlar ben gidiyorum iki lafın belini kırmak süper sizlerle ama malum yarın iş var güç var stres var hepsi beni bekliyo . biz fındıkımla uyumaya gidiyoruz. kendinize cici bakın olur mu vizesi olan arkadaşlara 20 yaşındakiler dahilallah yardım etsin kolay gele .
Yaz bebişi olcak seninki ikizlere giriyo![]()
Valla benm uyandı bağıra bağıra şarkı söylemek istiyorum![]()
canlar ben gidiyorum iki lafın belini kırmak süper sizlerle ama malum yarın iş var güç var stres var hepsi beni bekliyo . biz fındıkımla uyumaya gidiyoruz. kendinize cici bakın olur mu vizesi olan arkadaşlara 20 yaşındakiler dahilallah yardım etsin kolay gele .
Ahh ahh bende benim keratayı özledim büyük falan dedin bide senin yüzünden günaha gircem bak 2 yıldır hiç içmedim ben![]()
Mmm şey batıkaradeniz diciimmm bu soruya![]()
Benm dediğime bakma kız bende içmiyorum![]()
Lafta işte anca![]()
Aman en iyisi atıp tutalım böyle hopp top sende![]()
ne mutlu yaa ben yemek yiyemiyorum benim yerimde ye emihaydiii afiyet bal şeker ola
![]()
Türkçe dinlemediğim için İstanbul haricinde hiçbir parçayı bilmiyorum şu anda![]()
Türkçe dinlemediğim için İstanbul haricinde hiçbir parçayı bilmiyorum şu anda![]()
tanıştığıma memnun oldum arkadaşlar unutmam uğramaya çalışacağım ama sizde unutturmayın kendinizi![]()