- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 866
- 168
- 34
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #42.281
Kızım söylesene ne eksiğin var ?
bir eksiğim yok dedim yaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızım söylesene ne eksiğin var ?
ben oyel bı koca bulucamkı hepınızın agzının suyu akcak gorceksınız sızBak ya ne cazgırlığımı gördünn hısanarsın sabah akşam başının etini yiyorum
koca bulamınca bana sarıyorsun bi koca bulsanda rahat etsek yaaaaaa valla sen koca bul çoluk çocuğa çikileta alıp vercem
![]()
hımmmmmmmmmmm![]()
ben oyel bı koca bulucamkı hepınızın agzının suyu akcak gorceksınız sız
ne diyon geneeeeee![]()
uğraşıyorum işte bu margayla![]()
ben oyel bı koca bulucamkı hepınızın agzının suyu akcak gorceksınız sız
ne diyon geneeeeee![]()
bıktım bu margadan ui olsada kurtulsak![]()
kendini kibleten ilk uzaylı
![]()
nerden bıldın lan bunları en bunları hıcbıyere yazmadım:44::44:Kızım senin gözün yükseklerde..
Herşey para mı diyenlerden değilsin senpara olunca huzur olur diyenlerdensinn
nefes alsın yeter demeyenlerdensin sen
nefes alsın ama yakışıklı olsun diyenlerdensinnn
Abi sen böyle adam bulacaksında bizde görücez burda haaa
Oooooooo![]()
banada boyle avatar yakısır:13::13:hahahaah
Kibleyin beni![]()
nerden bıldın lan bunları en bunları hıcbıyere yazmadım:44::44:
banada boyle avatar yakısır:13::13:
kibliyom zaten![]()
yok acilen ben koca bulayım bari kız taktı bana ilişkim 5 yıllık diye.![]()
yok acilen ben koca bulayım bari kız taktı bana ilişkim 5 yıllık diye.![]()
biri albümlerime yazıyor diyorum sana deiiiiiiiiil bunlar özlü söz yok sen evlenememişsin daha diyor başka birşey demiyor içine dert oldu galiba kızınkım sana taktı albiii soyle sacını basını yolalım![]()
biri albümlerime yazıyor diyorum sana deiiiiiiiiil bunlar özlü söz yok sen evlenememişsin daha diyor başka birşey demiyor içine dert oldu galiba kızın![]()
Görmemişin kocası olmuş kısmınıO yazıların hangilerini üzerine alınmış ki merak ettim![]()
Görmemişin kocası olmuş kısmını![]()
O yazıların hangilerini üzerine alınmış ki merak ettim![]()
aman neyse kaldırdım zaten olay çıktı pehhhhhhhhhahahahahhaaaaaane kadar sana değilde desen kim olsa bana mı gönderme yaptın der
![]()
yok kankı sadece bu var bunuda siteye zor ayarladım zaten mune sınır oluyo benım avatarımaBiliyorum ki![]()
Bir yere yazman gerekmiyor kikerem gibi birine hayran olursan tahmin etmesi çokta zor olmuyor
bu avatarın tam olanı yok mu kızım![]()
Kim taktı tolin mi..
Onun takılmadığı yer yok zaten
kafasına kanca takıyor toka niyetine![]()
biri albümlerime yazıyor diyorum sana deiiiiiiiiil bunlar özlü söz yok sen evlenememişsin daha diyor başka birşey demiyor içine dert oldu galiba kızın
İsim cisim vermeyeyim de kavga çıkarmasın gene her yazdığımı takip ediyor tam mahalle baskısı imdaaaaaaaat