• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

$indir.webp

kızlar burda bi arkadaş var parfümeri dükkanında satıyor kendi üretimleri banada bi arkadaş önerdi banyodan sonra saça ıslakken çok az alıp sürüyosun yediriyosun diplere değil yarıdan sonrasına uçlarına falan hatta eline kalanını yıkamanıza gerek yok elleride yumuşacık yapıyor :27:
ben saçlarımı sarı yaptığımda çok kurumuştu uzuyordu kopuyordu bu bana iyi geldi tavsiye ederim nettede satılıyor ordan buldum fotosunu :34:

canım bildiğim kadarıyla kırıkları hiçbir şey almaz tek çözüm kestirmek.Sadece kırılmadan önce kırılmasını engellemek için ürün kullanabilirsin.O da durulanmayan ısıdan koruyucular vs...

ben kırıklarımı en son ne zaman aldırdım bilmiyorum..
daha yeni yeni çıktı zaten bir sene oluyor herhalde.. =/

Eki Görüntüle 1093164

kızlar burda bi arkadaş var parfümeri dükkanında satıyor kendi üretimleri banada bi arkadaş önerdi banyodan sonra saça ıslakken çok az alıp sürüyosun yediriyosun diplere değil yarıdan sonrasına uçlarına falan hatta eline kalanını yıkamanıza gerek yok elleride yumuşacık yapıyor :27:
ben saçlarımı sarı yaptığımda çok kurumuştu uzuyordu kopuyordu bu bana iyi geldi tavsiye ederim nettede satılıyor ordan buldum fotosunu :34:

ne kadar fiyatı bibim

o hindistan cevizi yağı değil canım bendede vardı o ktı preslenmiş olucak kalıp gibi eline alınca eriyo ama çok kötü kokuyodu yanlız oda çok iyi geliyor saça :34:

yooo bızımkı mıs gıbı kokuyo valla ınsanın yıyesı gelıyo:39:
hindistancevizi yagı oyle olur zaten katı oluyo:44:

yooo bızımkı mıs gıbı kokuyo valla ınsanın yıyesı gelıyo:39:
hindistancevizi yagı oyle olur zaten katı oluyo:44:

böyle bişeymi canım

$IMG_0351.webp

benimki hiç işlem görmemişti tanıdık birine özel getirtmiştim hiç güzel kokmuyodu normalde h.cevizi güzel kokmazki zaten içine bişeyler kokuyolar bence :ssz:

böyle bişeymi canım

Eki Görüntüle 1093199

benimki hiç işlem görmemişti tanıdık birine özel getirtmiştim hiç güzel kokmuyodu normalde h.cevizi güzel kokmazki zaten içine bişeyler kokuyolar bence :ssz:

bizimki şişe içinde ama katı halde
sıcak suya tutup eritmen gerekiyor kullanman için
kokusunuda bilmiyorum. dediğin gibi parfüm kokuyor olabilirler güzel koksun diye.

bizimki şişe içinde ama katı halde
sıcak suya tutup eritmen gerekiyor kullanman için
kokusunuda bilmiyorum. dediğin gibi parfüm kokuyor olabilirler güzel koksun diye.

anladım canım benimki kap gibi bişeyin içindeydi eline alınca eriyor öyle sürüyodum saçımı kestirince gerek duymadım dura dura üstü küflenmişti attım bende :26:

neyseki benim öyle sorunlarım yok şuanda canım geçen sene kestirmiştim şimdi bayağı uzadı genel yapı olarak saçım iyidir benim hızlıda uzar memnunum yani :21:
Benim sadece parlak gür.Ama uzaması nem sorunu beni benden alıyor.Bakım yapıyorum çok sık.Ne güzel hızlı uzaması.Kestirmeye korkmazsın işte rahatça oynarsın şekliyle.

Son düzenleme:
Benim sadece parlak gür.Ama uzaması nem sorunu beni benden alıyor.Bakım yapıyorum çok sık.Ne güzel hızlı uzaması.Kestirmeye korkmazsın işte rahatça oynarsın şekliyle.

korkmuyorum zaten bazen kazıyatım bile diyorum :60: bu dediğim ürün nemlendiriyor güzel canım ama çok sürmemek lazım çabuk yağlandırır saçı :34:

Back
X