- 23 Ekim 2011
- 19.418
- 23.894
- 598
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #42.941
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beyaz olanlar güzelmiş
beyaz olanlar güzelmiş
ama ilk attıkların kötü gerçekten ya.dedemin çarıkları gibi
130 hayatta verilmez hele birde dayanıksızsa.
bu beyazlardan alablirsn pazardan. pazarda kaça
cıksss tolin annen haklı canım.
gençler şu tombslardan ıstıyorum ama annem cok kaba diye almıyo yav delirticek yakında benı:18::18:
Eki Görüntüle 1096747
pazarda en fazla 20 dir guzel modellerı var bana lacıvert lazım dıye lacıvert attım ayakkabının ısmı tombs![]()
çakma al kuzum arkidiş 180 lira verdi içim acıdı
bende almak istiyorum ama en fazla 40-50 veririm
güzel dimi limonum sen soyle bende oyle yapcam pazardan alcam:13::13:
Ben zamanında uggları da hiç sevmemiştim.İsteyen giysin yalan mı söyleyeyim tolin hiç estetik değil kuzum hayatta 100 lira verilmez pazardan 15 e al en fazla valla.dunya starları gıyıyo bunları yaaa allam yarebbım az modadan haberınız olsun![]()
Ben zamanında uggları da hiç sevmemiştim.İsteyen giysin yalan mı söyleyeyim tolin hiç estetik değil kuzum hayatta 100 lira verilmez pazardan 15 e al en fazla valla.
bu senede cıceklı sırt cantaları cok moda olucak yaz bı kenara
baktım netten baya hayranı varmış.
pazardan al o zaman ya.orjinali çok pahalı böyle bir ayakkabıya göre.ama yinede ben tercih etmezdim
bencede cok populer ve cok guzel duruyo benceben çok seviyorum ki denemedim ama kafayı taktım alacaiım yani
çok popüler ki geçen yaaz ve bu yaz
Ben zamanında uggları da hiç sevmemiştim.İsteyen giysin yalan mı söyleyeyim tolin hiç estetik değil kuzum hayatta 100 lira verilmez pazardan 15 e al en fazla valla.
gençler şu tombslardan ıstıyorum ama annem cok kaba diye almıyo yav delirticek yakında benı:18::18:
Eki Görüntüle 1096747
Ay bune kız :83: hoş bu imzayı beğeniyorsan herşeyi beğenebilirsin![]()
![]()
sen ne anlarsın la sen ne anlarsınnnn![]()
toin farkında mısın ama senin begendklerini kimse begenmiyorr![]()
bu senede cıceklı sırt cantaları cok moda olucak yaz bı kenara
bencede cok populer ve cok guzel duruyo bence
benım uggumda vartamam pazardan alıcam:13:
hepınız zevksızsınızde ondan![]()
Çarıklı tolinbide dünya starları giyiyor diyor yaa
laydi gagada etten kıyafet giymişti onuda al giy
![]()