• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

bilmiyorum artık kavga ederken mi oldu başka şeyler yaparken mi:27:

Varya öyle böyle değil acayip sinirlenmiştim . Ama şuan neye sinirlendiğimi hatırlamıyorum.
Bir şeye kızmıştım .
Al sana kitap al sana sayfa al sana okuma al sana vakit geçirme diye yırttığımı hatırlıyorummmmmmmmm:52::52::52::52:

Varya öyle böyle değil acayip sinirlenmiştim . Ama şuan neye sinirlendiğimi hatırlamıyorum.
Bir şeye kızmıştım .
Al sana kitap al sana sayfa al sana okuma al sana vakit geçirme diye yırttığımı hatırlıyorummmmmmmmm:52::52::52::52:

:52::52:
bu çocuk sana benmle ilgilenmiyorsun falan demiş sanırım

:52::52:
bu çocuk sana benmle ilgilenmiyorsun falan demiş sanırım

Yok kız öyle bir konu değildi.
Yuh yani yan yana duruyoruz ediyoruz hala benimle ilgilenmiyorsun derse oha derimmmm :52::52::52::52:

ilgilenmeli konular değildi ben bir şeye sinirlendim ama neye hatırlamıyorum kahretsin kafama takıldı yaaaaaaaaaaaa:47: neydi ulan

Hic vakit bulamiyorum ki cnm faceden de ekleyemefim seni girusemiyoruz o yuzden vakit buldukca face guriyorum cnm begom

Bende seni ekleyemedim ki juliamm:26: ayarları düzenledim istersen bir daha bak:34: gel artıkın buralara hee:47:

sıkıldım he :ssz: gelin de eğlenek bi şey yapak :ssz:

justttt napiyonnn yahuuu:3:

üç gün sonra askerini yolcu edicen herhalde heeeeeeeeee:72:

evettttttttttttt:43: offf offf uğurlamaya gelmemi istemiyor :43: napicam ben dah çok üzülürüm kiii gitmesem bile:5:

Back
X