• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Tolinden gaza gelip squata başladım bende bacaklarım çok ağrıyor yeni sünnet olmuş çocuklar gibi yürüyorum resmen:27:

kız bade tabiki ağırır hiç spor yapma sonra squat yap yürüyemezsin tabi :27: belli bi ağırlıkta poşet taşıyınca bile öteki gün nasıl kolları ağırıyor insanın :27:

Kalçamı hissediyorum da sonuçta üst bacak daha çok çalışıyor bende nerde yanlış yapıyorum ki:44:
dogru yapıyosun ust bacak calısıyo daha cok ama omurgayı kırmamaya ve parmak ucunda yukselmemeye dıkkat et:13:
ısınmadan yapmayın zaten öncesinde lesli mesli bişiyler yapın yarım saat kadar

ya ben ısındım artık ama hareket gercekten kolay degıl oyle:50:

ısınmadan yapmayın zaten öncesinde lesli mesli bişiyler yapın yarım saat kadar

ahh o lesliyi ne çok yapmışlığım vardır benim 2 sene önce :27: seviyorum o kadını bide callanetics eğzersizleride süper bence biara düzenli yapmıştım kilom aynıyd ne kadar zayıflamışsın diyodu herkes :27:

ahh o lesliyi ne çok yapmışlığım vardır benim 2 sene önce :27: seviyorum o kadını bide callanetics eğzersizleride süper bence biara düzenli yapmıştım kilom aynıyd ne kadar zayıflamışsın diyodu herkes :27:
eee şimdi niye yapmıyon yazın benmı gırcem denıze sankı:19::19::19::19:
Aynen kolay gibi gözüküyor da hiç öyle değil:ssz:

ama oluşan fark cok guzel:23::23::23::23::23:

Back
X