- 19 Ocak 2012
- 28.690
- 7.343
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #43.401
Efendim canımbir yandan soru çözüyorum bir yandan burayı takip ediyorum
![]()
iyi yapıyorsun canım ben de vatandaslıga bakacaktım kaldı ya nete girince :97:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Efendim canımbir yandan soru çözüyorum bir yandan burayı takip ediyorum
![]()
iyi yapıyorsun canım ben de vatandaslıga bakacaktım kaldı ya nete girince :97:
Tolinden gaza gelip squata başladım bende bacaklarım çok ağrıyor yeni sünnet olmuş çocuklar gibi yürüyorum resmen![]()
Tolinden gaza gelip squata başladım bende bacaklarım çok ağrıyor yeni sünnet olmuş çocuklar gibi yürüyorum resmen![]()
bacakların ağrıyorsa yanlış yapıyorsun hareketi canım doğru şekilde yapmalısın
kalçanı hissetmeliymişsin![]()
Kalçamı hissediyorum da sonuçta üst bacak daha çok çalışıyor bende nerde yanlış yapıyorum ki:44:bacakların ağrıyorsa yanlış yapıyorsun hareketi canım doğru şekilde yapmalısın
kalçanı hissetmeliymişsin![]()
hamsa agrır ben bıle kac gungur yapıyorum agrım oluyo![]()
ısınmadan yapmayın zaten öncesinde lesli mesli bişiyler yapın yarım saat kadar
dogru yapıyosun ust bacak calısıyo daha cok ama omurgayı kırmamaya ve parmak ucunda yukselmemeye dıkkat et:13:Kalçamı hissediyorum da sonuçta üst bacak daha çok çalışıyor bende nerde yanlış yapıyorum ki:44:
Aynen kolay gibi gözüküyor da hiç öyle değildogru yapıyosun ust bacak calısıyo daha cok ama omurgayı kırmamaya ve parmak ucunda yukselmemeye dıkkat et:13:
Dikkat ederim bunlara
ya ben ısındım artık ama hareket gercekten kolay degıl oyle![]()
eee şimdi niye yapmıyon yazın benmı gırcem denıze sankıahh o lesliyi ne çok yapmışlığım vardır benim 2 sene önceseviyorum o kadını bide callanetics eğzersizleride süper bence biara düzenli yapmıştım kilom aynıyd ne kadar zayıflamışsın diyodu herkes
![]()
Aynen kolay gibi gözüküyor da hiç öyle değil![]()
eee şimdi niye yapmıyon yazın benmı gırcem denıze sankı
ama oluşan fark cok guzel![]()
bilmem senmi giricenbelki kocam beni denize sokmuyor mayo giydirmiyor ne biliyosun
![]()
dogru yapıyosun ust bacak calısıyo daha cok ama omurgayı kırmamaya ve parmak ucunda yukselmemeye dıkkat et:13:
ya ben ısındım artık ama hareket gercekten kolay degıl oyle![]()
ahh o lesliyi ne çok yapmışlığım vardır benim 2 sene önceseviyorum o kadını bide callanetics eğzersizleride süper bence biara düzenli yapmıştım kilom aynıyd ne kadar zayıflamışsın diyodu herkes
![]()
noldu la noldu hanı aksam hava atıyodun haaaa havan fıssssssssssssssssssssssss![]()
yap işte kızım 80 e indinmi tamamsın![]()