- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #43.481
alıntı gelmedi:26:
maybelline topiğine yazdığımı okudun mu bakıyımm
Ohoooo ben sabahtan beri ayaktaydım![]()
bizde yedik

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alıntı gelmedi:26:
maybelline topiğine yazdığımı okudun mu bakıyımm
Ohoooo ben sabahtan beri ayaktaydım![]()
az bı susta motorun sogusun![]()
butun bıt pazarını aldın daha doymadın la hala sagda solda mılletle pazarlık edıyon yeter ya bı düş bit pazarının yakasından![]()
ne almışım la almıyorm bişi artık![]()
o çiçekli çantayı çok ıyıye aldın senbutun bıt pazarını aldın daha doymadın la hala sagda solda mılletle pazarlık edıyon yeter ya bı düş bit pazarının yakasından![]()
tabı kızaaam onlar bu sene yurtdısında moda seneyede bızde moda olcak buyuk ıhtımal o yuzden hemen kaptım hemde cok hosuma gıttıo çiçekli çantayı çok ıyıye aldın sen![]()
abart abart![]()
yanlısın var bencetabı kızaaam onlar bu sene yurtdısında moda seneyede bızde moda olcak buyuk ıhtımal o yuzden hemen kaptım hemde cok hosuma gıttı
kekınıde kabartıcam![]()
yazdım ama![]()
az bı susta motorun sogusun![]()
yanlısın var bencedün bir çok yerde gördüm o çantadan
o yuzden ıyıye aldın dedım yaa![]()
bakayım bi
eneeeem kaçtınmı kııııı mahpisten![]()
çok guzel çanta amaya bı cok yerde var bende goruyorum ama bız modayı yurtdısından bı sene gec takıp edıyoruz bak gor yaz sonuna kadar cok takan olmaz o cantadan ben takarım kımseyle pıstı olmam o zamana kadarda hevesım gecer![]()
çok guzel çanta ama
cıvıl cıvıl![]()
benım tükkan sana pahalı gelıracaba sen benım ne zaman çirkin bişey begendıgımı gordun?
cirkin bişey begenecek olsam senın tukkana gelırdım
şakaaaaaaa![]()
benım tükkan sana pahalı gelır![]()