- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #43.621
yok ya ne kızıcamtamam 2 adet italyan bulalım
![]()
ne konuşcaz biz italyanla kuzum konuşmadan göslerimizlemi anlaşcaz fransız kalırık konuya

yok yaa kıro mıro gene türk olsun annem kızar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok ya ne kızıcamtamam 2 adet italyan bulalım
![]()
Bakın hala hakaret diyorsunuz. Avukat teyit etti, bir şeye çirkin demek HAKARET DEĞİL. Siz hakareti bu kadar küçük görmeyin. Sizin bana dümdüz gittiğiniz mesaj bir hakaret. Nesini anlamıyorsunuz? Evet insanlar da benim eşyalarımı çirkin bulabiliyor bazen. Ama ben takılmıyorum zira göreceli bir kavram. Ayrıca savcılığa verirsem hakaretlerinizi değil, tehditlerinizi vereceğim. Sonuçta basit bir para cezasıyla bitsin istemem. Ama şu an öyle bir girişimim yok çünkü hakkınızda hiçbir şey hissetmiyorum. Size de iyi günler.begenıp begenmemenıze bısey demedım ben ama ne kadar cırkın gıbı bır ıfade hoşmu?yolda sıze bırısı ay nekadar cırkın desemı uzulursunuz yada canım sacını soyle yapsan soyle gıyınsen desenızmı uzulursunuz buna cevap beklıyorum...
bu konu dısında nereye yazmısım zıcarım falan gosterebılırmısınız?burdada samımı olduklarımızla konusuyoruz herkes ıstedıgı sekılde yazıyo bu topıge kasılmaya degıl stres atmaya gelıyoruz
elınızdekıler sızde kalabılır bendekılerde bende sızede ıyı gunler zıra gercekten sızınle bırdaha asla konusmak gorusmek ıstemıyorum bır rep verdım dıye bana onları yazabılıyosanız yanınızda bırısı sıze cırkın dedı dıye dayak atabılırsınız korkarım boyle ınsanlardan
gene yazıyım bana yazdıklarınız umrumda olmazdı kıbler gecerdım veya kufur etmezdım ama bana hedıye gelmış bıseye o hakaretlerı edemezsınız herseyde özgürsünüz ıyı gunler
Bakın hala hakaret diyorsunuz. Avukat teyit etti, bir şeye çirkin demek HAKARET DEĞİL. Siz hakareti bu kadar küçük görmeyin. Sizin bana dümdüz gittiğiniz mesaj bir hakaret. Nesini anlamıyorsunuz? Evet insanlar da benim eşyalarımı çirkin bulabiliyor bazen. Ama ben takılmıyorum zira göreceli bir kavram. Ayrıca savcılığa verirsem hakaretlerinizi değil, tehditlerinizi vereceğim. Sonuçta basit bir para cezasıyla bitsin istemem. Ama şu an öyle bir girişimim yok çünkü hakkınızda hiçbir şey hissetmiyorum. Size de iyi günler.
Sizin nasıl ki bir şeyi beğenmeme, çirkin bulma lüksünüz olup, bunu adabıyla değil de, rencide edici ve kırıcı şekilde dile getirme hakkınız varsa, tolinin veya bir başka üyenin de sizin o mesajlarınızı "eksileme" lüksü ve hakkı bulunmaktadır.
Sizi eksilediler diye insanların özeline gidip "ulan" lı, tahrik edici, annesinin aldığı hediyeye dil uzatarak belden aşağı vurucu mesaj yazma hakkınız yoktur.
Mesajlarınızı beğenmedikleri için insanları zorlayıp tahrik ettikten sonra, işi avukata bilmemneye götürmeye de ben hayret ettim şu an.
Size de çüs![]()
Size hiçbir şekilde cevap vermeyeceğim çünkü konu sizi ilgilendirmiyor.
Size hiçbir şekilde cevap vermeyeceğim çünkü konu sizi ilgilendirmiyor.
tabı kızaaam onlar bu sene yurtdısında moda seneyede bızde moda olcak buyuk ıhtımal o yuzden hemen kaptım hemde cok hosuma gıttı
kekınıde kabartıcam![]()
La sen dışarı çıkmıyor musun
İstanbulda 4 kızın 3 ünde o çantadan var be![]()
Sinirleri gerilenlere gazozum var istermisiniz dünyayı toz pembe görün![]()
Bugün benim doğum günüm, yanında pasta ve hediyemi de ricideyim![]()
ankarada yok ama![]()
ıyıkı dogdun meddooooookac oldun 19 mu
![]()
dün söylemıstın, unuturum demıstım sanasen soyleyınce hatırladım
![]()
iyiki doğdun med, yenı yaşın guzel insanlarla gecer ınsallah Eki Görüntüle 1099862
Bu beni kesmez..Pamuk eller telefona
Sağol canım benim, kocaman bir Amin diyorum![]()
Nice senelereeeeeeeeeeee yalnız bu doğum gününde gazoz açılmaz
İçkiler benden Eki Görüntüle 1099864
aç gözlü olma lütfen
![]()
evet begenemedınmıSen sokak modacısıydın oranın dimiiiiiiiiiiiii![]()
Facete olup ta kutlamayan tüm arkadaşlarım top olsun diyerek cevap veriyorum, bilemedin..Daha 17 17 17 17 ydiiimmm![]()
müsait olunca arıycam sözohhhhh yandan
içelim güzelleşelim
..............