• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

begenıp begenmemenıze bısey demedım ben ama ne kadar cırkın gıbı bır ıfade hoşmu?yolda sıze bırısı ay nekadar cırkın desemı uzulursunuz yada canım sacını soyle yapsan soyle gıyınsen desenızmı uzulursunuz buna cevap beklıyorum...
bu konu dısında nereye yazmısım zıcarım falan gosterebılırmısınız?burdada samımı olduklarımızla konusuyoruz herkes ıstedıgı sekılde yazıyo bu topıge kasılmaya degıl stres atmaya gelıyoruz
elınızdekıler sızde kalabılır bendekılerde bende sızede ıyı gunler zıra gercekten sızınle bırdaha asla konusmak gorusmek ıstemıyorum bır rep verdım dıye bana onları yazabılıyosanız yanınızda bırısı sıze cırkın dedı dıye dayak atabılırsınız korkarım boyle ınsanlardan
gene yazıyım bana yazdıklarınız umrumda olmazdı kıbler gecerdım veya kufur etmezdım ama bana hedıye gelmış bıseye o hakaretlerı edemezsınız herseyde özgürsünüz ıyı gunler
Bakın hala hakaret diyorsunuz. Avukat teyit etti, bir şeye çirkin demek HAKARET DEĞİL. Siz hakareti bu kadar küçük görmeyin. Sizin bana dümdüz gittiğiniz mesaj bir hakaret. Nesini anlamıyorsunuz? Evet insanlar da benim eşyalarımı çirkin bulabiliyor bazen. Ama ben takılmıyorum zira göreceli bir kavram. Ayrıca savcılığa verirsem hakaretlerinizi değil, tehditlerinizi vereceğim. Sonuçta basit bir para cezasıyla bitsin istemem. Ama şu an öyle bir girişimim yok çünkü hakkınızda hiçbir şey hissetmiyorum. Size de iyi günler.

Bakın hala hakaret diyorsunuz. Avukat teyit etti, bir şeye çirkin demek HAKARET DEĞİL. Siz hakareti bu kadar küçük görmeyin. Sizin bana dümdüz gittiğiniz mesaj bir hakaret. Nesini anlamıyorsunuz? Evet insanlar da benim eşyalarımı çirkin bulabiliyor bazen. Ama ben takılmıyorum zira göreceli bir kavram. Ayrıca savcılığa verirsem hakaretlerinizi değil, tehditlerinizi vereceğim. Sonuçta basit bir para cezasıyla bitsin istemem. Ama şu an öyle bir girişimim yok çünkü hakkınızda hiçbir şey hissetmiyorum. Size de iyi günler.

tamam sız haklısınız zıra daha fazla konusmak ıstemıyorum ban gelıyo cunku sızede ıyı gunler......

Sizin nasıl ki bir şeyi beğenmeme, çirkin bulma lüksünüz olup, bunu adabıyla değil de, rencide edici ve kırıcı şekilde dile getirme hakkınız varsa, tolinin veya bir başka üyenin de sizin o mesajlarınızı "eksileme" lüksü ve hakkı bulunmaktadır.

Sizi eksilediler diye insanların özeline gidip "ulan" lı, tahrik edici, annesinin aldığı hediyeye dil uzatarak belden aşağı vurucu mesaj yazma hakkınız yoktur.

Mesajlarınızı beğenmedikleri için insanları zorlayıp tahrik ettikten sonra, işi avukata bilmemneye götürmeye de ben hayret ettim şu an.

Size de çüs:3:

Size hiçbir şekilde cevap vermeyeceğim çünkü konu sizi ilgilendirmiyor.

Bugün benim doğum günüm, yanında pasta ve hediyemi de ricideyim:ssz:
dün söylemıstın, unuturum demıstım sana :60: sen soyleyınce hatırladım :1:
iyiki doğdun med, yenı yaşın guzel insanlarla gecer ınsallah $1523_big.webp

Back
X