• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

bu albüme koyduğun pembe gibi istiyorsan flormar terracota 41 numara allık alacaksın. seftali tonlarda ışıltılı istiyorsan 43 numara
yok ben bronz istiyorum diyorsan flormar terracota powder 25 ,26 yada 22 numara pudralardan birini al.
pudra dediğime bakma allık bunlar. ama pudra dye geçiyor

benimi kandırıyon safmı gördün:27:
aslında hepsinden istiyorumda bütçeyi sarsmamak lazım:27:
bilemiyorum şeftali daha hoş olur sanki :26:
alıntı yapsana yaa bizde bekliyoruz burda cevap vercen diye allam yarebbim yaa:50::19::19:

benimi kandırıyon safmı gördün:27:
aslında hepsinden istiyorumda bütçeyi sarsmamak lazım:27:
bilemiyorum şeftali daha hoş olur sanki :26:
alıntı yapsana yaa bizde bekliyoruz burda cevap vercen diye allam yarebbim yaa:50::19::19:

Selam :3:
abla 20 lik diş hakkında ne düşünüyorsun doktor cerrahi müdahale lazım dedi, sence gerekli mi yoksa çıkar mı beklesem?

siteye girdi mune ama yazmamıs konuya.

belkide öyle bir kural yoktur sitede
oh valla ya. bu tolin 25e nike aldı ona kaç paraya patladı kargoydu falan 20ye koydu geri bit pazarına ona olmadığı için.
ben 10 liraya ceket almıştım 5 liradan sattım.
üstüne kar koymak nedir ya.birde başkasından aldığını hiç söylemiyor. sanki kendi ürünüymüş gibi cevaplıyor.

belkide öyle bir kural yoktur sitede
oh valla ya. bu tolin 25e nike aldı ona kaç paraya patladı kargoydu falan 20ye koydu geri bit pazarına ona olmadığı için.
ben 10 liraya ceket almıştım 5 liradan sattım.
üstüne kar koymak nedir ya.birde başkasından aldığını hiç söylemiyor. sanki kendi ürünüymüş gibi cevaplıyor.

kargo parasını çıkaracak ya işte sanki onun ödediği kargo parasından sana neyse artık.
5liranın peşine düşüyor insanlar. gerçi mune konussa ne diyecek ürünleri haksızca satmayın mı diyecek. zaten konusan herkese çat çat vermiş cevabı.ben yazarsam kesın banlanırım.

Selam :3:
abla 20 lik diş hakkında ne düşünüyorsun doktor cerrahi müdahale lazım dedi, sence gerekli mi yoksa çıkar mı beklesem?

yavrım ben dişçimiyim bebem:ssz:
neyse hadi çok çektim ben bu dişlerden anlatayım bari ama kafa buluyosan yeminlen elimde kalırsın:ssz:
gerekli yavrım müdehale benim çürüdü ikisinide geçen sene aldırdım neler çektiğimi ben bilirim ağrı yapmadan aldırmadan gerekir banada cerrahi müdehale dediler ama dişçi sağlamsa pırt diye alıveriyo benimki öyleydi:34:
yardımcı olabildimmi bebem sor bakim daha ne derdin var:ssz:

ablam bu dedklerimi yaz
git bak hatta dene hangisini begenrsen onu al
bak şeftali tonlu ışıltılı.43 no dediğim bu
https://www.google.com.tr/search?q=...%2Fforum%2Fviewtopic.php%3Fp%3D650859;262;320
çok doğal durmuş.

baktım hoş duruyo ama bu sefer deneyipte alcam gördüğümü getirmiycem eve:27:
bide ruj takıldı kafama ben aallıkla rujun farklı renkte olmasına kıl oluyorum biri pembe biri şeftali sırıtıyo en azından yakın tonda olması lazım
öfff rujlarımada bakim bi:ssz:

kargo parasını çıkaracak ya işte sanki onun ödediği kargo parasından sana neyse artık.
5liranın peşine düşüyor insanlar. gerçi mune konussa ne diyecek ürünleri haksızca satmayın mı diyecek. zaten konusan herkese çat çat vermiş cevabı.ben yazarsam kesın banlanırım.

Yine ne oldu yahu... :ssz:

boşver bende cevap vermedim hiç tartışmaya girmeye gerek yok.
kendine göre haklı. umarım görenler ondan alışveriş yapmazlar.daha kimbilir kaç tane ürünü vardır böyle açığa çıkmayan.

anneler günü indiriminden al
bütçeni sarsma :34:

hani indirim nerdeymiş nezamanmış:53:

ilginç olaylar olunca insan bi haber verir:ssz:
bizde insanık :19:

yavrım ben dişçimiyim bebem:ssz:
neyse hadi çok çektim ben bu dişlerden anlatayım bari ama kafa buluyosan yeminlen elimde kalırsın:ssz:
gerekli yavrım müdehale benim çürüdü ikisinide geçen sene aldırdım neler çektiğimi ben bilirim ağrı yapmadan aldırmadan gerekir banada cerrahi müdehale dediler ama dişçi sağlamsa pırt diye alıveriyo benimki öyleydi:34:
yardımcı olabildimmi bebem sor bakim daha ne derdin var:ssz::

:))) yok kafa bulmuyorum acile gittim mecburen 3 gündür çekiyorum ağrıyo :25: 1 çürük 1 20 lik diş ikisi bir arada ziyaretime gelmişler:18: tam çıkmamış benimki işte anlayamadım bende, burada yapamıyorlarmış başka yere gitmem lazım o yüzden sordum :) teşekkür ederim :16:

Back
X