- 23 Ekim 2011
- 19.418
- 23.894
- 598
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #44.761
Bende :) hangi renk istiyorsun
Hahaha bende univer. Ilk basladigim yil "ogrenci evi" ,benim yattigim odanin duvarindan bir sesler geliyor anla iste ya korkunc cikariyo kadin sesleri
Aradan 1hafta gecti tabi hala geliyor ses birde sadece geceleri degil sabah aksam oglen her saat basi ,kisacasi evde calisiyormus kadin ahlak g3ldi goturdu bende kabuslardan kurtuldum :)
Senin taciz dedigin esiyle yaptigi taciz sanirim
lacivert yada dantelli beyaz
Bende gri simli,dore simli,siyah ve ucuk pembesi var eger onlardan istemezsen ben sana buradan alabilirim fiyatlari uygun burda ben giydigim icin 30tl dedim eger sifir istersen 60tlye bulabilirim sanirim ,birde numaralr 36 ama birazcik buyuk gibi :)
Bende gri simli,dore simli,siyah ve ucuk pembesi var eger onlardan istemezsen ben sana buradan alabilirim fiyatlari uygun burda ben giydigim icin 30tl dedim eger sifir istersen 60tlye bulabilirim sanirim ,birde numaralr 36 ama birazcik buyuk gibi :)
sıfır nerden buluyosun canım??bu arada bende ankaradayım süyle baiim kulağıma
biskrem ya tombslar güzel dimi buraya resmını ekledıgımde kımse bbegenmedi hayinler
Hahaha bende univer. Ilk basladigim yil "ogrenci evi" ,benim yattigim odanin duvarindan bir sesler geliyor anla iste ya korkunc cikariyo kadin sesleri
Aradan 1hafta gecti tabi hala geliyor ses birde sadece geceleri degil sabah aksam oglen her saat basi ,kisacasi evde calisiyormus kadin ahlak g3ldi goturdu bende kabuslardan kurtuldum :)
Senin taciz dedigin esiyle yaptigi taciz sanirim
Hayır..
Altımızda kocasından boşanmış iki çocuklu bir kadın yaşıyordu.Ama artık oturmuyor bu olaydan sonra..
Kadın biraz hop oturan hop kalkan biriydi..
Annesiyle birlikte evin içinde dört kişi yaşıyorlardı..
Bir yaz akşamında bu gündüzden annesini ve çocuklarını memlekete yollamış.
O zamanlarda görüştüğü birisi varmış..
Bu görüştüğü çocuk gecenin bir yarısında bunun kapısına dayanmış..
Kadın , çocuğu delirtmiş başka erkeklerle gezmiş falan çocuğun kulağına da bu gitmiş tabi.
Çocukta sen bana laf getiriyorsun diye çıkmış kapısına..
Bende üst kattayım.
Evin kapıları yeni olduğundan dolayı kapatırken falan çok ses yapıyor..
Her neyse aşağıdan gecenin bir yarısında adam sesi geliyor . Sakin sakin konuşma sesleri.Yani herhangi bir bağırış çağırış yok.
Sonra kapı sesleri geliyor..Çat pat diye..
Adamın sesi hale geliyor..
Bir sorun olduğunu hissettim fakat kadının cırlama sesi veya imdat sesini falan duymadım.
Taciz derken kadının ifadesine göre taciz dedim..
Herneyse..
Sonra sesler kesildi birden..
Sabah 9 gibi bizim evin kapısına polisler geldi.
Dedi x kadını tanıyor musunuz.
Bizde alt katımızda oturuyorlar dedik.Sonra polisler dedi şu saatlerde herhangi bir çığlık bağuşma imdat sesi falan duydunuz mu dedi.
Bende hayır fakat konuşma sesleri geliyordu şu saatlerde dedim..
Polis rica etti ifade vermeye gelir misiniz diye.
Bende duyarlılıktan gittim verdim .Ne olmuş ne etmiş diye... Sonra.. Olayın aslına gelince.. (= hemen anlatıyorum
Tunali karuma git tatlim orada cesit cesit renkgarenk tomslar,oxfordlar,guesler var orji degil ama senin 180tl dediklerinde orj degil ,birebir replika
Zaten orjnaller beybende ,ladivada 400tlden basliyor
Kiz hani devami anlatsana,arkasi yarin gibi heyecan yaptim
Saat 2 de uyandim ama paşayı bekliyorum 1 saattir
Adı kahvaltı sadece
Akşam yemeğine çıkın siz
Bu gidile oyle olacak halen adamı bekliyorum
Bir tane baş komiserin karşısına oturdum.Benimkinin babası benim yaşadığım yerde baş komiserdi zaten . Onuda dile getirmiştim . İlgilendiler sağolsunlar..
Adamın karşısına oturdum kapının dışında da alt katımızda oturan kadını gördüm.Yaninda bir bayan polis..
Saç baş dağılmış..
Kadın ifadesinde işte adam zorla ilişkiye girmek istedi.
Evimi dağıttı.
Vurdu bana.
Bağırdım çağırdım ama komşular duymadı demiş.
Bende bunu duyunca '' o kadar zor durumdaydı bir zile basamamış mı '' dedim . Adamda haklısın dedi.
Yani çok zor durumda olan gece yarısı marısı dinlemez , ciddi anlamda zarar gördüğünü düşünüyorsan basarsın zileee.. Ama nerde.. (=
Sonra bende ses gelmediğini sadece adam sesi konuşma sesleri geldiğini söyledim..
Sonra aradan bir ay geçti mahkeme zamanı geldi.
İçeri girdim .
Çocukta ordaydı kadında.
Mahkeme öncesinde kadın gelmiş bana '' nolursun yanımda ol , böyle böyle oldu de tazminat davasıda açıcam '' falan diyor.
Bende ne duyduysam onu söyleyeceğim dedim..
İçeri girdim. Mahkeme öncesi yemin ediyorsun zaten. Girdim sadece ses duyduğumu bağırma çığlık sesi duymadığımı söyledim.
Hakim dinledi beni. Sonra tamam kızım dedi . tam çıkarken kararı açıklıyorlardı.
Şunu duydum çıkarken..
Kadının hastane raporlarında herahngi bir darp izine ve cinsel anlamda birşey rastlanmadığına ..derken kapıdan çıktım.
Sonra mahkeme bitti.
Kadın çocuğa bağırıyor.. seni bitiricem falan diye..
Ama kadın tam bir yalancı..
Üstü kapalı anlattım mevzuyu ah bi anlatsam.
Bana gıkını çıkaramadım.
Çocuk hapis cezesından kurtuldu.
Kadında o utancıyla oturamadı. taşındılar..
çünkü oturduğumuz yerde kadının daha önceden de adı çıkmış zaten.
Yani ben gözümle görmüştüm arkadaşımı evin önünde yol ediyordum yanından bir adam geçerken ''ohhh işşş acıdı '' diyip gülen bir kadın bu kadın.. bakakalmıştık..
Saglam ayakkabı degilmis kadın demekki ,yalniz kuzum " oh is acidi" orayi anlayamadim inanaki :26:
yaaaa oxford dami var ben bi bakıyım oraya:13::13:
Bu çocuklarıyla birlikte top oynuyordu dışarda.
Bende dışarı arkadaşımı uğurlamak için çıkmıştım..
O esnada 3 tane erkek geçerken onun şeyine top geldi..
Adamlara sırıtarak ''ohhh işşşş acıdıııııı'' dedi..
çakalll seniii neleri neleri biliyosun ben bu markaları bbılmiyorumDaha neler neler zanotti,isabel marant hepsi var
beyaz al beyaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?