• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Niye forum reklamı yapıyorsun kızım kibliyim mi seni :27::27::27::27:
kible bende seni kiblerim:27::27::27::27:
Geçen bana da oldu mesaj bildirimleri gelmedi :52:
Site yine patlak vermeye hazırlanıyor herhalde muneeeeeee:52::52::52:

Bak şimdi okuyup üflüyorum Med, üfff üfff püfffff sesim geliyor mu? Bildirim gelince bana mesaj at:51:

Özür dilerim kızlar bodoslama daldım ama bildirim alamıyormuş Med hanım, herşeyi devletten bekliyor, sorunu kendi çözememiş:9:

itiraf ediyorum siteye yenı bir virüs atma çalışmaları içerisindeyim :ssz::ssz:
yazılım uzerınde calısmalarım devam edıyor bittiginde gecen seferkı gibi gene siteye giremeyeceksınız girdiğinizde ise ben mavi kürklü olucam mune ise reaklam amaçlı üyelikten sonsuza kadar banlanmış olucak:ssz::ssz::ssz::27::27::27:

Otobüste gelirken bol bol uyudum tam horuldamaya başlayacaktım ki mola verdik hahaha:52::52::52::52:

Oh yarasın tosunuma :60:

Al kuzum bende alıntıladım seni aynı sorun bende de vardı mune alıntı yaptı halletti sağolsun da arada sorun tekrar ediyor galiba genel bir sorun var yine.

Evet canım benim, bende de 4-5 gündür vardı sorun, naptıysam düzeltemedim..Okuyup üfledi müdür sağolsun düzeldi:ssz:

kible bende seni kiblerim:27::27::27::27:

itiraf ediyorum siteye yenı bir virüs atma çalışmaları içerisindeyim :ssz::ssz:
yazılım uzerınde calısmalarım devam edıyor bittiginde gecen seferkı gibi gene siteye giremeyeceksınız girdiğinizde ise ben mavi kürklü olucam mune ise reaklam amaçlı üyelikten sonsuza kadar banlanmış olucak:ssz::ssz::ssz::27::27::27:

Beni alıntılayın dedim sen niye alıntılamıyosun, abla sözü dinle:47::47::47:

Oh yarasın tosunuma :60:

Evet canım benim, bende de 4-5 gündür vardı sorun, naptıysam düzeltemedim..Okuyup üfledi müdür sağolsun düzeldi:ssz:

Beni alıntılayın dedim sen niye alıntılamıyosun, abla sözü dinle:47::47::47:

ben şu virüsü bi yollıyım siteye alıntılıycak bi site bile kalmıycak ortada:27::27::27:

bende telefon bakıyom napıyım ya senın parfume bakıyımmı yarın ıstıyonmu hala?

pazara gitceksen kendin için öyle fiyatını soruver bi ya
şu an durumum yok ama alamam birdahaki bursta ancaa
sen fiyatını sor bakıyım ucuzsa ordan alıp yollayıverirsin bana :27:

pazara gitceksen kendin için öyle fiyatını soruver bi ya
şu an durumum yok ama alamam birdahaki bursta ancaa
sen fiyatını sor bakıyım ucuzsa ordan alıp yollayıverirsin bana :27:

gitcem pazara evet
bi ara kampanya vardı 2 avon parfumunu 25 lıraya satıyodu hala varmı bilmiyorum:44:
tamam sorıyım yarın yazarım sana
maybelline nin sarı maskarasını 15 lıraya gordum bugun biyerde alıyımmı sence ıyımı?:44:

Back
X