• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

leşşşşşşşşşşşşşşş:25::25::25::25::25:

Kanka sen ne yap biliyor musun .
Bu telefonların özelliklerini kıyaslayan görüntülü şekilde video anlatımlar var..
Önce bir bak oraya..
Menüsünü falan incele mesaj kısmı nasılmış oyun oynarken donuyormuymuş falan bi bak..
Sonra karar ver

Kanka sen ne yap biliyor musun .
Bu telefonların özelliklerini kıyaslayan görüntülü şekilde video anlatımlar var..
Önce bir bak oraya..
Menüsünü falan incele mesaj kısmı nasılmış oyun oynarken donuyormuymuş falan bi bak..
Sonra karar ver

kanka onlara baktım zaten en ıyı lg g2 demişler sonra discovery sonra s4 ama genede bi sorayım dedım
ayrıca s4 de donma oluyomus:44::44:

kanka valla caldırdım direk aradı bi iltifatlar bi iltifatlar sorma allan ayısınada hiç yakışmıyo:9::9::9:

Ay ben bunu nasıl atlamışım :52: şimdi gördüm bende niye cevap vermedi diyorum atlaya atlaya okuyorum :35:
Ne dedi sana
Kanka kızma ama sen de hiç romantik olacak tip yok :52: niye böyle hissettim bende bilmiyorum ama romantik olamıycan gibi geliyo bana:52::52::52::52:

Ay ben bunu nasıl atlamışım :52: şimdi gördüm bende niye cevap vermedi diyorum atlaya atlaya okuyorum :35:
Ne dedi sana
Kanka kızma ama sen de hiç romantik olacak tip yok :52: niye böyle hissettim bende bilmiyorum ama romantik olamıycan gibi geliyo bana:52::52::52::52:
ayıyım ben ama o benden daha ayı o yuzden biz onunla olamayız:27::27:
Bu ay çok paraya ihtiyacım var o yüzden öbür ay alıcam işlerim var :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

tabı kanka ındırımı beklemek daha mantıklı sen nerden alıcan?:44:

ayıyım ben ama o benden daha ayı o yuzden biz onunla olamayız:27::27:

tabı kanka ındırımı beklemek daha mantıklı sen nerden alıcan?:44:

Ayı mayı ama iltifat etmek için çabalıyor en azından..
Odun olmasından daha iyidir be kızım :52::52::52::52::52:
Alış veriş merkezinden alcam belki de alcam ondan başka alırım daha karar veremedim :31:

Ayı mayı ama iltifat etmek için çabalıyor en azından..
Odun olmasından daha iyidir be kızım :52::52::52::52::52:
Alış veriş merkezinden alcam belki de alcam ondan başka alırım daha karar veremedim :31:

kanka ben o mala şans verdım kullanamadı o ama şimdi ne kadar peşimden koşsa nafileee:ssz::ssz:
kanka elite modelınede bak onun netten arastır o da guzel durum olursa ondan alırsın:13::13::13:

kanka ben o mala şans verdım kullanamadı o ama şimdi ne kadar peşimden koşsa nafileee:ssz::ssz:
kanka elite modelınede bak onun netten arastır o da guzel durum olursa ondan alırsın:13::13::13:

Ben onu ilk defa senden duydum böyle bir modelin olduğunu bilmiyorum ama oda güzelmiş az önce sohbet arasında baktım netten..
Ay bizim neyimize telefon ya :52:
Sevdiklerimiz yanımızda olsa da şunlara muhtaç kalmasak :31:

Back
X