• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

evet neden orta şekerlisin :43::43::43:

sen eh işt edeyince ben de orta şekerliyim deyim dedim öyle harikayım süperim demek istemedim :9:

Benim kendi bisikletimdi. Eve doğru yaklaşmıştım. Annem balkona çıkmıştı .Anneme laf yetiştiriyordum . Tabi başım doğal olarak yukarı doğru bakıyordu.
Bende gittim gittim önümde ki duvara doğru yaklaşırken zaten dururum diye düşündüm.Ama öyle olmadı. Anneme bakarken ve onunla konuşurken küt duvara çarptım .Ama öyle böyle değil.
Direksiyon tekerlek kısmındaki bağlantıdan doğru kırıldı.
Ben yere düştüm.
Sol elimin serçe parmağımın üzerine düştüm.
O günden beri parmaklarım kıt kıt etmeye başladı.
:14::14::14::14::14::14:

oyyy çok fena olmuş kıyamam :50::50::50: bisiklet sürerken başka bir şeyle ilgilenmemek gerekiyor ben gözümü 4 açıp yola bakıyorum kafama kask da takıyorum Rabbim korusun :26:

ben düştüğümde de farklı bilmediğim bir yerdeydim trafik ters akıyordu ben misal sağıma bakmam gerekirken soluma baktım araba geliyo mu diye ama ters baktım yani geçerken araba geliyormuş panik oldum kaldırıma doğru sürdüm kaldırıma cıkamadım rampa yoktu bi güzel balıklama düştüm kafa üstü :ssz::ssz:

yanağıma, dudağıma ve dizime dikiş atıldı :ssz:
ambulans çağırdılar düşün :52::52::52:
o zaman kask takmadığım için azar işitmiştim
ondan beridir takıyorum :ssz:

sen eh işt edeyince ben de orta şekerliyim deyim dedim öyle harikayım süperim demek istemedim :9:

oyyy çok fena olmuş kıyamam :50::50::50: bisiklet sürerken başka bir şeyle ilgilenmemek gerekiyor ben gözümü 4 açıp yola bakıyorum kafama kask da takıyorum Rabbim korusun :26:

ben düştüğümde de farklı bilmediğim bir yerdeydim trafik ters akıyordu ben misal sağıma bakmam gerekirken soluma baktım araba geliyo mu diye ama ters baktım yani geçerken araba geliyormuş panik oldum kaldırıma doğru sürdüm kaldırıma cıkamadım rampa yoktu bi güzel balıklama düştüm kafa üstü :ssz::ssz:

yanağıma, dudağıma ve dizime dikiş atıldı :ssz:
ambulans çağırdılar düşün :52::52::52:
o zaman kask takmadığım için azar işitmiştim
ondan beridir takıyorum :ssz:

Çok geçmiş olsun ya..

Valla benim arkadaşlarım bana hep sen bir şeyle ilgilenirken konuşamıyorsun der.
Bu aynı yolda yürürken sakız çiğneyememek gibi yada tam tersi sakız çiğnerken yürüyememek gibi bir şey olsa gerek:52:

Araba çarpma olayıda yaşadım ama bisikletle değil..

Kulağımda kulaklıkla bangır bangır son ses müzik dinlerken sola bakmıştım araba geliyor mu diye yoktu. Sonra aradan bir yerden araba çıkmış ben kafamı çevirdiğimde . tabi sesini de duymuyorum.
Bana kornayı ve freni bi bastı.
Bacaklarım tir tir titredi.
Kulaklarımda ki ses cenaze marşı ile bire bir di hahahahahha:52::52::52::52::52:

Çok geçmiş olsun ya..

Valla benim arkadaşlarım bana hep sen bir şeyle ilgilenirken konuşamıyorsun der.
Bu aynı yolda yürürken sakız çiğneyememek gibi yada tam tersi sakız çiğnerken yürüyememek gibi bir şey olsa gerek:52:

Araba çarpma olayıda yaşadım ama bisikletle değil..

Kulağımda kulaklıkla bangır bangır son ses müzik dinlerken sola bakmıştım araba geliyor mu diye yoktu. Sonra aradan bir yerden araba çıkmış ben kafamı çevirdiğimde . tabi sesini de duymuyorum.
Bana kornayı ve freni bi bastı.
Bacaklarım tir tir titredi.
Kulaklarımda ki ses cenaze marşı ile bire bir di hahahahahha:52::52::52::52::52:

canım sen kaşınıyor musun yaaa öyle yolda yürürken müzik dinlenmez yavrum niye dikkat etmiyorsun böyle şeylere :52::52:
Allah korumuş ya dikkat et lütfen

canım sen kaşınıyor musun yaaa öyle yolda yürürken müzik dinlenmez yavrum niye dikkat etmiyorsun böyle şeylere :52::52:
Allah korumuş ya dikkat et lütfen

O olaydan sonra dinlemiyorum zaten.
Ben bir kere bir şeyden korkarsam o korku bende gün boyunca gitmez..
O bacaklarım titredi ya , kendimi boşlukta uçuyor gibi hissettim.
Az kalsın uçuyordum tahtalı köye..

eşimle konuşmak istiyorum arada kapı gibi annem var ama konuşmam lazım. anneme mesaj attım konuşucaz diyeceğim yani iş işten geçmiş gibi ama bana cevap vermez diye korkuyorum. sizce?

O olaydan sonra dinlemiyorum zaten.
Ben bir kere bir şeyden korkarsam o korku bende gün boyunca gitmez..
O bacaklarım titredi ya , kendimi boşlukta uçuyor gibi hissettim.
Az kalsın uçuyordum tahtalı köye..

evet bazı anların inanılmaz bir korkusu oluyor böyle yüreğine iniyor gerçekten bir şey :ssz:
neyse hayat hep tecrübe Allahtan çok acı bir tecrübe olmamış

aslında özel spesifik hiçbir konu yok sadece ne olacak anlaşacak mı benimle falan. ne halde olduğunu da çok merak ediyorum. belki defol git başkasını buldum der falan canımı yakmak için

Senin yerinde olsaydım aramazdım..
O seni merak ediyor mu ? Hayır ..
Belki de ediyor ama cesareti yok..
Onda olmayan cesarete sen sahip olsan ve annene karşı gelip konuşsan eline ne geçicek , bence hiç bir şey..
Bence arama.. (=

Back
X