• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

evet neyse ki daha iki ay var 1 yılın dolmasına ben de bilmiyorum ki ne olacak bir yanım deli gibi özledi yarın okulunu git bas sarıl diyor öbür yanım salak mısın hiçbir haltı düzeltmemiştir o manyak diyor.
en çok da bunu merak ediyorum acaba sonunda ağlamaktan vazgeçip borcunu kapadı mı? içmeyi bıraktı mı? gibi sorular var kafamda
yeniden şans vermeli miyim gibi..

hm bir insan 1.5 ayda değişmez ki canım
hatta insan değişmez ki 7sinde neyse 70inde de odur :26:
affetmek tekrarı kabullenmektir derler
kendimizi kandırmayalım :26:

ya o adamı olduğu haliyle kabul edeceksin ya da ayrılacaksınız
insanlar öyle değişmez ki mucizevi şekilde :26:

Mune nick değiştirmiş sandım yaaaaaaaaa:1::1::1::1:

:D :D :D aayy hiç güleceğim yoktu :D :D Allah seni kız ben mune değilim sadece onun resmini beğenmiştim oda uzun süre kullanmayınca istedim link attı bende koydum profile korkma mune hanım burada yok :)

:D :D :D aayy hiç güleceğim yoktu :D :D Allah seni kız ben mune değilim sadece onun resmini beğenmiştim oda uzun süre kullanmayınca istedim link attı bende koydum profile korkma mune hanım burada yok :)

Yahu senin olduğunu nickten anladım zaten ama avatarı birden dalgalı dalgalı görünce aha dedim mune geldi banlayacak bizi :52::52::52::52::52:

Ohoo kimsecikler kalmamış yaa of ben kimle sohbet etcem yaaa :( :))))) :52:

Ben varım :52::52::52:istersen Mune'yide buluruz :34::9:

Bende baktım profillere herkes çevrimdışı görünüyor tam umudumu yitirip çıkacakken sen geldin canım hoşgeldin 10 dk konuşalım sonra uyuyacağım şekerimmmm :)

Back
X