• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

şahit oldunda ne yaptın margi söyle ne yaptın şuralarda aç sefil kaldık öyle insan bahsettiği keki yaprda bide gönderir olmazki canım herşeyide biz mi söylecez :35::35:
hiç ilgi alaka yok margi :52::52:

Jöleli kek nasıl yapılıyor dedim
bana saç jölesi mi dedin

Ne çabuk unuttun :19::19::19::19::19::19:

Aramak yerine mesaj çekmeyi deneseniz ?

bide kontörün yok ben ariyim demişti ahahahahha:52:
Whatsappı yok,benim de sms yok.
Bence onunda yok ..
Bide konusma daha etkili ya aahha:52:
Yanlış yorumladıysam utanmaktan korkuyorum,bide çocukla alay ediyodum ya bunla ben mi ahahaha diye:41:

anneler haklarını nasıl öderiz her daim bizim için fedakarlıklar yapıyorlar :16:
çok iyi yapmışssın betülüm inşallah yarın en güzel bi gün olur :32:

Aynen dolmam ALLAH(C.C)'ım sevdiklerimizi başımızdan da yüreğimizden de eksik etmesin inşaALLAH(C.C)...(Amin...) :16::16::16:

Ayy inşaALLAH(C.C) canım güzel olur heyecanlıyım :52:

Oda yok.
Ya marg bu çocuk aşırı efendi başı yerde biri.
Sosyal ağlar dikkatini çekmez.
Bilmiyorum ya arkadaşım beynimi yedi arayacaksın diye dene oldu oldu olmadı uğraş senin olsun diyor :43::43::43:

O kadar bakışmışsınız o zaman karşısına çıkınca yüz yüze naber diyip konuşmaya başlasanız olur mu ?

Aynen dolmam ALLAH(C.C)'ım sevdiklerimizi başımızdan da yüreğimizden de eksik etmesin inşaALLAH(C.C)...(Amin...) :16::16::16:

Ayy inşaALLAH(C.C) canım güzel olur heyecanlıyım :52:

aminnnnnnn :16:
ay ne güzel özendim valla ben ne zamandır kız kıza bişeyler yapmadım toplaşacak kişiler dağlıdı çünkü herkes bi yerlerde valla :6:

Back
X