İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Sen kaç yaşındaydın ki.. :44:

Margi yeni şeyler oldu.
Bni aradi hanımefendi mesaj atmistin dedi evet dedim hyrdr noluyor dedi noldu dedim acik acik konuşalım bak cikmk gibi bir niyetin varsa bnm senin baban ile aram cok iyi.ona yapamam bnm niyetim var bnde istiyorum ama ogrenirse hos olmaz gerçekten yoksa bnde istiyorum gerçekten dedi.bnde anladım peki dedim ve kpttm napiyim off.

Babandan dolayı işte aman salla gitsin ya

Günaydın margamm aynen öyle bende senin gibi düşünüyorum ilk önce senin arkadaşın oğlanın ailesiyle görüşmeyi kesmeli bence sonra da oğlanla konuşmalı olumluysa beklesin bakalım değilse vazgeçmekten başka yol yok :44:

günaydın hanımağalarrrrrr

Len ben hiç denk gelemicek miyim sana ya
Öğrendiğime göre yine yemekler yenmiyormuş yine o mide almıyormuş öyle mi hııı
Bi kilo aldıramadık gitti sana bıraktığım gibi buldum seni sagom

Çabuk kahvaltını yapıp geelll

Son düzenleme:

hemececik yaptım geldim yok kilo aldım çok şükür canım dün didim hoşgeldin görmedin galiba yine diyeyim hoşgeldin kk ya

buralarda seni özlediiiiiiiiiiii bir sürü yeni haberle gelmişsin ama hayırlı olsun mutluluklar dilerim :))))))

Öyle yaptım e dokuz ay az değil neler değişti bu dokuz ayda :)
6 kilo verdim
Taptaze bi ilişkim var
İşe başladım

Sende durumlar ne :)

Aynen bende öyle söylüyorum.
Hem çocuk nişanlı.
Yani düşünsene sen onunla nişanlı olsaydın ve bir kız senin nişanlınla konuşsaydı ne hissederdin diyorum.
Ve bunu düşündüğünden kız bir türlü cesaretini toplayıp çocukla konuşamıyor.
Anca ailesi ile konuşmakla kalıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…