İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

ağzın açık kaldı demi betülüm şu durumam herkesin ağzı açık kalır zaten
ben ramazanda nasıl dayanacam napacam bilemiyorum

Ayyy Dolmam ALLAH(C.C) yar ve yardımcımız olsun inşaALLAH(C.C)...(amin....)

Benim dersane ev arasını düşünemyorum bile ama ALLAH(C.C) kolaylığını verir buna inanıyırum.

canım okudum olanları.. margarikotin'e katılıyorum..

sizin iletişim probleminiz var, onu çözmeniz gerek öncelikle. bu da böyle susmakla küsmekle aramamakla açmamakla olmaz...

bu hafta çarşı izni varsa, git yanına, yüzyüze otur konuş, anlat derdini sıkıntını, ben bunları bunları yaşıyorum zaten, bir de sen üzme beni de, senin desteğine gücüne ihtiyacım var de... karşılıklı konuşarak iletişim sıkıntısını çözmeye çalışın...

Aynen orası çok sıcak oluyordur.Bende anneannemin o sıcaklardan dolayı kaybettim ya =) Sizin oturduğunuz yerde yaşıyordu.Kalp krizi geçirdi dışarıda.
Eeeee hava sıcak olunca ..

Basın saolsun canim malesef antalya bole iste tek sicak degil nemde bitiriyor insani

Ben bunları ona kaç kere söyledim ama, her seferinde bıraktı gitti beni
Geçen hafta çarşısı vardı zaten, hiçte aşkımdan geberiyormuş gibi görünmüyordu
O küsmeleri,susmaları o yapıyor, hani geçen gün niye beni aramıyorsun dediğimde 3 gün aramamıştı beni
Ben artık canıma takettiği için böyle söylüyorum, yoksa o susarsa ben konuşmaya çalışırdım hep, bu sefer arkandan koşmamı bekleme dedim ona zaten. O da gayet memnun oldu buna..
Zaten kapatırsan bir daha duyamazsın dedim ona rağmen bişey demeden sadece kapatmam gerekiyor dedi daha ben onunla ne iletişimine geçeyim..

Son düzenleme:

hımmm... o zaman otur iyice düşün canım.. böyle karakterdeki birisiyle bi ömür geçirebilir misin... :26:

Hmmm bakalim ne zaman pisman olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…