İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

bu şarkı benden margaaa ve dolmikeee :

[video=youtube;oyoPJbWtM8I]http://www.youtube.com/watch?v=oyoPJbWtM8I&hd=1[/video]

Ya artık kendi yüzünün gösterisini de yap görelim şu güzel yüzünü beeeeeeeeeeeee küscem haaaa =)

ya margi senlik bi durum değilki niye küsüyorsun küsme ne olursun ben foto çekmeyi sevmem fotoyu nete koymayıda sevmem bunlar tercih meselesidir canım benim onun için yanlış anlama beni buyur gel her zman başım üstüne canlı canlı örürsün beni daha iyi değil mi

Gerçi evet davet ediyorsun yolunun bu taraflara düştüğünü , bir kere daha düşerse görüşürüz diyorsun =)
Tamam tamam zorlamıycam seni anlıyorum ben =)

evet ramazan sanki daha mı başka oluyor yada alışmış mı oluyoruz ama ben bu kadar zorlanmıyorum
bugün naslsın betülüm

Aynen canım ALLAH(C.C) kolaylığını veriyor

Nasıl oluyum yorgun dersanedeydim bugün , ders çıkışı annemle buluştuk annemin alacakları vardı alışveriş yaptık yorgunum daha ders çalışmam lazım yarın tekrar ders varda nasipse

sen nasılsın bugün? diyete başladın mı? diyordun ya

Hoşgeldin betüll bugünde herkes annesiyle alışverişe gitmiş ya
Bende gündüz annemle alışverişe gittim, marketti pazardı derken ezildim bugünnnn

diyete tam başlamadım ama spora başladım betülüm özlemişim spor insanı çok rahatlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…