- 17 Ağustos 2013
- 16.949
- 4.097
- 448
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #46.101
imza atmayı bilmiyorum parmak bascam ben
O da ilginçmiş bak
Yaşlı nineler gibi
yani evet marharitonun dediği gibi prolara özel profil dizaynı tamam ama imza :44:AhahahaValla öyle kusura bakmayın ama Hadi görünmez gezmek falan onlarda proluk neyse de imzada saçma geliyor
binlerce güzel sevmiş ama buraya gelmiş işte..
bu bahsettiğim bloglarda mı oluyordu ya
niye fan clup açamıyoruz onlarda olsun bakama profillere özel
şuan kendini kaç yaşında gibi hissediyorsun
yani evet marharitonun dediği gibi prolara özel profil dizaynı tamam ama imza :44:
yani evet marharitonun dediği gibi prolara özel profil dizaynı tamam ama imza :44:
severimmm sevilmemmm sever sevmemmm
Kesinlikle
yanlış yazmışımmmmmneeeeeyyyy neyyyyyyyyyyyyyyyy marhariton mu neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dolmişim var mı bir haber canım .. ? Yazamadım sana dün valla çoluk çocukla uğraştım ..
eylüllü ile haber yolladım sana aldın mı habarımı margişim
en son haberi ben sana yolladım sen aldın mı bakayım
yolda yürürken kıvırtmasın demişssin
ben de onun üstüne yolmıyım o güzel saçlarını didim ve özlediğimi de söyle didim bu kadar
Bana böyle bir şey söylemedi o şişko unutmuştur yada yazdı ben görmedim ama yok demedi sanırım
Ya dün dingilin biri cidden dingil !
Telefonuma mesaj attı..
Merhaba ben eski bir sınıf arkadaşın numaranı bulmak zor oldu ama sonunda başardım diye bir mesaj çekmiş..
Bende benimkini arayıp bana böyle böyle bir numaradan mesaj geldi dedim. Kim olabilir kız arkadaşlarından biri olabilir mi diye düşündük ilk. Kız arkadaşım olsa direk adını söyler dimi..
Ama bu mesajda bir tane bile isim yok..
Her neyse hattı benim ki arıyor babam arıyor açan yok..
Benim ki ararken çocuk açıyor.
Benim ki ağzına geleni söylüyor. Nereden buldun niye mesaj attın amacın ne gibilerinden..
Çocuk ta ilk okul arkadaşım çıktı.Ama 11 senedir bir selam vermişliğimiz bile olmayan bir insan bu..
Çocukta ya ben onun kız arkadaşı var bir tane onu seviyorum abi , onun için ulaşmaya çalışıyordum falan demiş.Numaraya kimden aldın diye sormuş , bir tane çocuk ismi vermiş.
O çocukta annemin Kurandan arkadaşının oğlu.Çocuk küçücük.
Annesinin telefonundan bizim numaraları alıp alıp götürmüş çocuğa..
Benim ki sinir küpü oldu .Durduramıyorum bir türlü..
Hattını kapat ve kır dedi bana.Hattımı kapatıp kırdım attım.Yeni hat aldım bu sabah..
Şaka gibi gerçekten..
toplu olarak şişkolar grubu kurak margi
şu an eylülü msj hattında
sen ne yaptın çoluk çocuk kimmiş onlar
Tekrar tekrar yazdırtma bana al oku burdannnnn siz siniz şişko ben çıtırım çıtır
bak bak laflara bak tekrar tekrar yazdırtma demek ha ben seni şimdi var ya tutmayın beni uleeyyynnn
Oku işte bebeğim yadingilin biri işte
ya yürü bi git uğraştırma beni sayfaları doldurmuşssunuz iki sayfaya baktım tıkandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?