• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Beni şartlar buna zorladı:ssz:

Şimdiden kaynanalık ruhuna girme kaç yaşında oğlun :1:

5 yaşında :1::1: kreşinde bi kız aşık olmuş, bana diyor ki anne o kadar güzel saçları varki, ışık çıkıyor sanki, o kadar güzel gülüyorki. diyor. tabi ben meraklanıp gittim kreşe kızı gördüm, çirkin bişey :)) aşk bu olsa gerek. annem o çok çirkin diyince bana kızıyo,bu dünyadaki en güzel kadın sen mi olacaksın zannediyorsun diyor :1::1::1:

5 yaşında :1::1: kreşinde bi kız aşık olmuş, bana diyor ki anne o kadar güzel saçları varki, ışık çıkıyor sanki, o kadar güzel gülüyorki. diyor. tabi ben meraklanıp gittim kreşe kızı gördüm, çirkin bişey :)) aşk bu olsa gerek. annem o çok çirkin diyince bana kızıyo,bu dünyadaki en güzel kadın sen mi olacaksın zannediyorsun diyor :1::1::1:

Hahaha çok tatlılar yaaa :):):)

Maşallah
Hazır cevap zeki bir oğlun var :16:
Can sıkıntısı :) yaş kaç ?:1::1:

21.Senin

Back
X