- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #47.001
Evet sinirliiii eskiden daha sinirliymiş ailesinden dinleyince bu hali bana kuzu gibi geliyoSinirli mi :)
Benim herif de koc ben de kocları sinirli bilirdim
aaa meşgulmü telefonum canım :)Bebeğim seni arıyorum yine kimle konuşuyon telefonlaaa
hoşgeldinnnnn döndün mü istanbuldan
Olsun facebookumu kapattım diyordun al işte facebooka benzer bişiaaa meşgulmü telefonum canım :)
kimseyle konuşmyorum şuan :)
Evet yurda dönüş yaptım çok şüküürrr
Forumun bu halini beğenmedim ben ya
Evet sinirliiii eskiden daha sinirliymiş ailesinden dinleyince bu hali bana kuzu gibi geliyokoç mu koç mu sinirliymiş
Küçükken sinirinden yumruklarını sıkarmış 5 yaşlarındayken düşün..
O zaman o burçtan degildir yaaa
Başak erkegi oyle sinirli olmaz
Benim goç baya sinirli
sen istanbulda mıydın
O zaman o burçtan degildir yaaa
Başak erkegi oyle sinirli olmaz
Benim goç baya sinirli
Küçükken sinirinden yumruklarını sıkarmış 5 yaşlarındayken düşün..
Sinirli işteama ben ondan daha sinirliyim yeaaahhh
Olsun facebookumu kapattım diyordun al işte facebooka benzer bişi
yurda mı hangi yurdaa
SusarakEe nasil bas ediyorsunuz birbirinizle
nasıl yani erkek yurdunda mısın şuan abooooFacebooktanda hoşlanmıyorum ya belki ondan bunuda sevemedim
Sevdiceğimin yurdu benim yurdum
Lan tokatlarım seni kafamı buluyosun , memlekete döndüm iştenasıl yani erkek yurdunda mısın şuan aboooo
Öyle desene öküz ben nerden bileyim . Yurtdayım diyince herhalde iki bıyık çizdi çocuk bunu yurda soktu sandımLan tokatlarım seni kafamı buluyosun , memlekete döndüm işte
Susarak
iyi eğlenceler canımEn iyisi :)
Ben piknige gidiorum canim optum seni gorusuruz
Mantıklı bir düşün bakalım benim herif beni erkek yurduna sokar mıÖyle desene öküz ben nerden bileyim . Yurtdayım diyince herhalde iki bıyık çizdi çocuk bunu yurda soktu sandım
dediydim ben evlencen sen onunlaaaaaaaa
aaaa ciddi misin ciddiyete dökmeyi istiyor mu artıkkkkk valla sevindim hııııMantıklı bir düşün bakalım benim herif beni erkek yurduna sokar mı
İnşallah bacım yaa az kaldı sanırım
Yani çok istiyoruz ama kısmet okulu bitmeden olsun istemiyorum ben.aaaa ciddi misin ciddiyete dökmeyi istiyor mu artıkkkkk valla sevindim hıııı
Ordaysan ses et..Yani çok istiyoruz ama kısmet okulu bitmeden olsun istemiyorum ben.
Herşeyden önemlisi iş benim için,şuan bende çalışmıyorum oda sıkıntı çıksın istemiyorum.
Herşey hayallerimdeki gibi olsun istiyorum
selamOrdaysan ses et..
Selammmm =) Bak ses et dedim sen ses etmişsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?