• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

ev tadilattaya ikiside stresli babam gereksiz stres yapıyor annemde haliyle geriliyor şimdide komşunun biri aradı tam eve girdiklerinde su akıtıyor diye annem telf konuşuyor babam arkdan söleniyor ben dedim işte şimdi bütünü sökecek demeye başladı annem ben kadını dinleyemiyorum söylenip duruyosun dedi bağırış çırış derken annem yemeği yedi eve gitti artık sofrada hiç birimizden çıt yok
Erkeklerinde yaşlığı kötü oluyor ya, herşeye konuşmaya başlıyorlar,1 haftasımı kaldı tadilatın?

:) şanslısın o zaman da genel olarak bütün erkekler öyleki, yaşlılık çenelerine vuruyor :)
öle bencede benim bi canyoldaşım var onun annesi banada kızı gibi davranır yazın evlenmişti evlendi adam kendinden büyük adamda bi çene var zavallı teyzem daha fazla dayanamadı da çekti gitti boşancak artık

öle bencede benim bi canyoldaşım var onun annesi banada kızı gibi davranır yazın evlenmişti evlendi adam kendinden büyük adamda bi çene var zavallı teyzem daha fazla dayanamadı da çekti gitti boşancak artık
Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın, zor ya eşten yana şanssız olmak.

Napim canım, bir yandan hükümet kadına bakıyorum, 1 daha güzeldi. 2 den pek zevk almadım :)
Bencede ilki daha guzeldi bizde aclik oyunlarini izleyelim dedik de havalar soguk esince izleyenedik ben 3bekliyorum gelsinde sinemada izleriz bebisimle

R6raJo.jpg

Eglence var dediler geldik :KK73: :KK73:

Bende üniversite mezunuyumm,bende nisantasi cocuguyummm beni de alin aranizaaaaa :KK73:

Back
X