• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

sıralıyım mı klasik anne iyleşme listesini:KK70:

açlık oyunlarını izleyebilirsin canım izlemediiysen :KK66:

Viks nane limon filan mi :-)
İzledim onu kitaplarini da okudum :-)[/QUOTE]
evet zencefil falan :KK70:
sıralıyım mı klasik anne iyleşme listesini:KK70:

açlık oyunlarını izleyebilirsin canım izlemediiysen :KK66:
çalışıyormusun ???[/QUOTE]
kendi mağzamızda çalışıyorum canım :KK51:

tembel nerdeydin

geçmiş olsun canım
Valla ense yapıyorum ben bol bol :) Görende beni hamile sanar, sen niye sabahın köründe kalkıyon derdin ne, hadi madem kalktın bi çay koy da gelince açılak bari:KK70:[/QUOTE]
kız kocayı işe gönderdim yazdım sende erken kalkıyon diye sonra bi daha uyumuşm annem aradı benim çıkmam lazım mağzaya inebilir misin diye bende kalktım napeeem:KK14:

Valla ense yapıyorum ben bol bol :) Görende beni hamile sanar, sen niye sabahın köründe kalkıyon derdin ne, hadi madem kalktın bi çay koy da gelince açılak bari:KK70:
kız kocayı işe gönderdim yazdım sende erken kalkıyon diye sonra bi daha uyumuşm annem aradı benim çıkmam lazım mağzaya inebilir misin diye bende kalktım napeeem:KK14:[/QUOTE]

Ben 2 gündür kalkamıyorum ki zar zor gözümü açıyorum eşimin kahvaltısını hazırlayıp uyuyorum :) Bugün onuda yapmadım sadece uyanıp yolcu ettim geri dönüp uyudum. İsyan etmesi yakındır:KK70: Haftasonu girmiycemm benn.. Gerçi sende girmiyorsun:KK48:

kız kocayı işe gönderdim yazdım sende erken kalkıyon diye sonra bi daha uyumuşm annem aradı benim çıkmam lazım mağzaya inebilir misin diye bende kalktım napeeem:KK14:

Ben 2 gündür kalkamıyorum ki zar zor gözümü açıyorum eşimin kahvaltısını hazırlayıp uyuyorum :) Bugün onuda yapmadım sadece uyanıp yolcu ettim geri dönüp uyudum. İsyan etmesi yakındır:KK70: Haftasonu girmiycemm benn.. Gerçi sende girmiyorsun:KK48:[/QUOTE]

evet ben ctesi öğlenden sonra giremem vakit bulursam eşimden ölee değilse benimki kıskançlıktan ölür
:KK70:

Ben 2 gündür kalkamıyorum ki zar zor gözümü açıyorum eşimin kahvaltısını hazırlayıp uyuyorum :) Bugün onuda yapmadım sadece uyanıp yolcu ettim geri dönüp uyudum. İsyan etmesi yakındır:KK70: Haftasonu girmiycemm benn.. Gerçi sende girmiyorsun:KK48:

evet ben ctesi öğlenden sonra giremem vakit bulursam eşimden ölee değilse benimki kıskançlıktan ölür
:KK70:[/QUOTE]
Oysaki ne olacak şurda kız kıza sohbet ediyorumz :)

Back
X