- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #48.921
ım cnm senHoşbulduk şekerim naber
kız dudak koruyucusu vucut kremını nıye gormuyon senİnsanin sevdigiyle evlenmesi kadar guzel bir sey yok
sevgı saygı olcak ama karsılıklı asla tek taraflı degıl.E yani. Yasayacak olan sensin,ne bencilce bir tutumsevgilin yok mu?
Aaaa sen mi geldiinnnn bronz allıgımmmkız dudak koruyucusu vucut kremını nıye gormuyon sen
Olur insallah canimmm. Sen once ogremini tamamla,kismetin gelir bulur seni vakti geldiginde:) ne mutlu sana canım
banada nasip olacakmıı ki acaba
Tabii sayginin olmadigi yerde sevgide olmaz makyaj temizleme jelim benimmsevgı saygı olcak ama karsılıklı asla tek taraflı degıl.
aynen canım ben şuan sınavlarıma odaklandım istemediğim biri için sınavlarımın etkilemesine izin vermem babam sorarsa hayır derim olur biter laflarada artık kulağımı kapatacağım ben üniversiteyi kazanayımdaOlur insallah canimmm. Sen once ogremini tamamla,kismetin gelir bulur seni vakti geldiginde
Aynen tatli,bos yere moralini de bozma. Ailen seni zorlamiyorsa diger insanlari hiiic duyma bile :)aynen canım ben şuan sınavlarıma odaklandım istemediğim biri için sınavlarımın etkilemesine izin vermem babam sorarsa hayır derim olur biter laflarada artık kulağımı kapatacağım ben üniversiteyi kazanayımda
hemen olsun istiyorsun :) ahh keşke öyle olsa ama bazılarında tat kalmaz hemen olmazsa bende keşke şimdi üniv. gitsem diyorum bu 10-11 ay nasıl geçecek hele 8 ay
sende okuyormusun peki :)
ım cnm sen
aynen canım başım ağrıyor zatn bu konu yüzündenAynen tatli,bos yere moralini de bozma. Ailen seni zorlamiyorsa diger insanlari hiiic duyma bile :)
hangi bölüm canım :)Bende açıktan üniv bitirmek üzereyim son 4 ders :)
gelcem gelcem dedi işi uzadı e ümitlendim bendee
Ahada geldimAynen tatli,bos yere moralini de bozma. Ailen seni zorlamiyorsa diger insanlari hiiic duyma bile :)
Pinko pinkoooSelam ahali smileylere ne olmuş
aynen canım başım ağrıyor zatn bu konu yüzünden
hangi bölüm canım :)
kim gelcekti??
Selam ahali smileylere ne olmuş
Hos geldiiinnn,bana ne getirdin   Ahada geldim
Iyi yapmışsın kuzu hoşgeldinselam: )
eşim bugün az geç gelicek, ondan pcye tünedim bende gaaaaak: )
Pinko pinkooo
Yenilik getirmisler ama mobil kullanicilar icin gicik olmus,begenmedim yaa.
Bir kucak dolusu öpücükHos geldiiinnn,bana ne getirdin   
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?