İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Anladım canım, zor bir durum, üzüldüm. Netten makale yazarakda kazabilirsin biraz. Editörlük falan yaparsın.

neresi tarz onun yaaa tomslarımla doverım onu
Dövdürmüycem sana margamı :)
Ne gadan şiddet yanlısısın sen yaa..

Anladım canım, zor bir durum, üzüldüm. Netten makale yazarakda kazabilirsin biraz. Editörlük falan yaparsın.

Dövdürmüycem sana margamı :)
Ne gadan şiddet yanlısısın sen yaa..
senıde doferımmmm
Yarismaya kesin klatilcan o tomslarla neyi uydurcan hakikaten cok merak ediyorum
ben katılırsam yarısmaya gerek kalmaz cunku en ama en tarz benımmm

Tatlim bu durumda olan milyon tane insan ve genc var ne takiyorsun bu kadar bosver biraz lutfen..

bu ara evde oldugum için yapıyorum canım onu, çok bi getirisi yok ama hiç yoktan iyidir diyerek. ama gerçekten az bir getirisi var yani
resmen sınıyor Allahım beni de vardır bi bildigi diyorum, isyanımı içim de patlatıyorum.
Az oncr yazdigim yanlis oldu senin tarzini cok merak ediyorum canim cesmiye yollyacaktim sende katillllll
Cesmiye yazacaktim onu kuzum nazi resimlerden biliyorum ben :)
aa benim tarzımı begenen biri çıktı çok şaşırdım
valla sağol kuzum mutlu ettin beni

Orası öyle canım, sende sonunda istediklerine kavuşursun inşallah.
Rabbim kimseyi caresiz bırakmasın, dermansız dertlerle sınamasın, bunlar geçici şeyler, üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…