- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #51.921
Anladım canım, zor bir durum, üzüldüm. Netten makale yazarakda kazabilirsin biraz. Editörlük falan yaparsın.bakıyorum canım, fazlasıyla bakıyorum. hatta sırf evdekilere yük olmasın diye part time satış danışmanlığı işlerine bile bakıyorum ama yok. geri dönüp de çağıran yok yani.
okuldan bir hocamın yardımcılıgını yapıyorum ama ordan da ancak kalacak yerimin parası geliyor. geri kalanı ailemden almak zorunda kalıyorum malesef. ona da bi çözüm bulmam lazım, isteyemem artık onlardan para.
bugun benden hayır yok Margam, bikaç güne toparlarım ancak, çok zoruma gitti.
Dövdürmüycem sana margamı :)neresi tarz onun yaaa tomslarımla doverım onu
Yarismaya kesin klatilcan o tomslarla neyi uydurcan hakikaten cok merak ediyorumneresi tarz onun yaaa tomslarımla doverım onu
Giyip koysaniz daha iyi olur bence bunu bi oky ile gorusurum eger uygun olursa kiyafetleride koyabiliriz tabi :) katilirsin demi :) cok eglenceli olur :)
Seni de istyorummm sirf kiyafet olarak konulursa mutlaka katilsenin tarzini cok begeniyorum benen tarz üye
Seni de istyorummm sirf kiyafet olarak konulursa mutlaka katilsenin tarzini cok begeniyorum ben
Az oncr yazdigim yanlis oldu senin tarzini cok merak ediyorum canim cesmiye yollyacaktim sende katillllllben katılırım
senıde doferımmmmAnladım canım, zor bir durum, üzüldüm. Netten makale yazarakda kazabilirsin biraz. Editörlük falan yaparsın.
Dövdürmüycem sana margamı :)
Ne gadan şiddet yanlısısın sen yaa..
ben katılırsam yarısmaya gerek kalmaz cunku en ama en tarz benımmmYarismaya kesin klatilcan o tomslarla neyi uydurcan hakikaten cok merak ediyorum
Cesmiye yazacaktim onu kuzum nazi resimlerden biliyorum ben :)canım sağol da benim tarzımı ne zaman gördün ki sen
ben takım elbise giydiim icin tarz giyiniyo sayılabilirim
Az oncr yazdigim yanlis oldu senin tarzini cok merak ediyorum canim cesmiye yollyacaktim sende katillllll
Topigin ozlemi sen olursun srtik car car konusursun sen tarz degilsin ben olcam diye kizlara satisirsin sen hahasenıde doferımmmm
ben katılırsam yarısmaya gerek kalmaz cunku en ama en tarz benımmm
Kimi dövüyon sen, hep beraber çullanırız üstüne görersinsenıde doferımmmm
ben katılırsam yarısmaya gerek kalmaz cunku en ama en tarz benımmm
Tatlim bu durumda olan milyon tane insan ve genc var ne takiyorsun bu kadar bosver biraz lutfen..bakıyorum canım, fazlasıyla bakıyorum. hatta sırf evdekilere yük olmasın diye part time satış danışmanlığı işlerine bile bakıyorum ama yok. geri dönüp de çağıran yok yani.
okuldan bir hocamın yardımcılıgını yapıyorum ama ordan da ancak kalacak yerimin parası geliyor. geri kalanı ailemden almak zorunda kalıyorum malesef. ona da bi çözüm bulmam lazım, isteyemem artık onlardan para.
bugun benden hayır yok Margam, bikaç güne toparlarım ancak, çok zoruma gitti.
hamdolsun canım iyiyimİyidirr senden naber canım :)
Ofis kombinleri olkunca da sen katilirsin o zaman :)ahahah tamam ben de sasırmıstım :)
ben avukat modunda takıldığım icin takım ceket fln giyiyorum genelde
bu ara evde oldugum için yapıyorum canım onu, çok bi getirisi yok ama hiç yoktan iyidir diyerek. ama gerçekten az bir getirisi var yaniAnladım canım, zor bir durum, üzüldüm. Netten makale yazarakda kazabilirsin biraz. Editörlük falan yaparsın.
Az oncr yazdigim yanlis oldu senin tarzini cok merak ediyorum canim cesmiye yollyacaktim sende katillllll
aa benim tarzımı begenen biri çıktı çok şaşırdımCesmiye yazacaktim onu kuzum nazi resimlerden biliyorum ben :)
sen nerdesin ki canım barışırsınız yakındauzakmışsın da şimdi, annemle de küstüm kim yapacak bana mercimek çorbasını
noldu kız ne küsmesiherkes de birilerine küsüyor bu ara
Ofis kombinleri olkunca da sen katilirsin o zaman :)
Hayırlısı olsun canım :)Bugün son :) yarın itibariyle içerde mağazayı toparlayıp boşaltıyoruz :) sonrada haftabaşı muhtemelen çok sevdiğim eski müdürümün yanına çıktı atamam
Orası öyle canım, sende sonunda istediklerine kavuşursun inşallah.bu ara evde oldugum için yapıyorum canım onu, çok bi getirisi yok ama hiç yoktan iyidir diyerek. ama gerçekten az bir getirisi var yani
resmen sınıyor Allahım beni de vardır bi bildigi diyorum, isyanımı içim de patlatıyorum.
aa benim tarzımı begenen biri çıktı çok şaşırdım
valla sağol kuzum mutlu ettin beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?