- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #52.681
Geçen yarışma öyle oldu canım, ödül kısmını pek sorgulamadım ben :) Nevresteye uydum katıldımpazar gelince akşama et yemeği yapim o zaman proyu katılan herkese mi veriyolarmış
yok kız antalyada oturuyorum bugün ıspartaya gitcez haftasonu orda kalcazıspartamı ?? sen ıspartadamı oturuyn :)
yaa ben yemeklere baktım göremedimGeçen yarışma öyle oldu canım, ödül kısmını pek sorgulamadım ben :) Nevresteye uydum katıldım
Deli yemek yapmış bu arada, onun olduğu yerde 1. olamam zatende, bi ümit işte
hııı :) :) iyi tatiller ozamnyok kız antalyada oturuyorum bugün ıspartaya gitcez haftasonu orda kalcaz
Attım linki orda var herkesin ki canım.yaa ben yemeklere baktım göremedim
:) Git diye demedim, yemek yapmayada fırsat bulabilirsn bence diye dedim :) Neyse katılma zaten ne kadar çok rakip o kadar az kazanma olasılığıama şimdi işteyim çalışıyom niye öyle diyonn giderimm bakk
Tehdit mi ediyorsun biziİsim var hepinize geri donucegim bekleyin siz
BAK SUNA ya seni cadı seni:) Git diye demedim, yemek yapmayada fırsat bulabilirsn bence diye dedim :) Neyse katılma zaten ne kadar çok rakip o kadar az kazanma olasılığı
bekleyemeyizİsim var hepinize geri donucegim bekleyin siz
saol canım iyi donmalar desen daha iyi olurhııı :) :) iyi tatiller ozamn
Ben zaten güzellikle ikna edemedim diye bu yolu denedimBAK SUNA ya seni cadı seniinadına katılacam diyomuşum hahaha
bekleyemeyiz
İsim var hepinize geri donucegim bekleyin siz
saol canım iyi donmalar desen daha iyi olur
tmm cnmm görüşürüz byyben kaçtım kızlar eşim geliyormuş döünce görüşürüz
Görüşürüz, dikkat et kendine İyi yolculuklarben kaçtım kızlar eşim geliyormuş döünce görüşürüz
Sen bana nasil iftiraci dersin sismannnnn
seni gidi pis iftiracı seni
ne istiyon lan benden hıyar63
yonetıcı kım
AH CANM ya inşallah olur.. olması ayrı bir dert böyle olması ayrı bir dert dertleri bitmiyor ya
evet canm sen bu yöneticiye bakma cadı biri felan değilim gerçekten
evvelden beri bana bir düşmanlıgı vardı zaten
muhabbetınız ne hos boyleSen bana nasil iftiraci dersin sismannnnn
Sagolasin canim benim kendimi faza yordum kac gundur ondan olsa gerektatlım gcmıs olsun tarz uyem benım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?