- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #53.361
çok sıkılıyorum : (Tamam işte ona gerilmiş, ama haklı değil, zamanla birbirinizi ve evliliği tanıyıp zamanla birbirinize adapte olacaksınız....
Evlilik bazen sabır ister....
Geçen sefer ben öyle yaptım kalkıp kanepede yatmıştı geri getirdim. Çok istiyorsa gelsin beni alsın burdan. İçimden onunla konuşmak gelmiyor : (:) Hep sen yapmayacaksın sen onu öyle durumlarda idare edersen o da seni edecek, ben azıcık surat asayım benimki arı gibi olur, çünkü o surat astığında ben öyleyim.
Bak git güzel güzel konuş, sorunları yatağa taşımayalım de, nasıl kavga edersek edelim sarılarak uyuyalım de, bütün kavgalar yatakta biter, orda sırtınızı dönmeyin birbirinize, sakın sakın yatağı ayırma mesela. Elilik o noktada çatırdar.
değişeceğini düşünmedim ama sürekli sürekli daha 1 ay olmamışken bunları yaşayacağımı da düşünmemiştim, sabahta dedim zaten ona ben senden hiçbirşey istemiyorum diye : (Huylu huyundan vaz gecer mi tatlım? En büyük hata bu iste,evlenince duzelir kafasıonu öyle kabul edeceksin canim,incelik bekleyip huzurunu bozma. Ne kadar az beklenti,o kadar cok huzur :)
ben insann değil miyimmmmmmmmmmAlttan alma konusunda kadın 1adım önde olmalı bence erkekten....
Bak canım, sen sinirlendiğinde ona bağırma, o sinirlenipte sesini yükselttiğinde ben sana bağırmıyorum, sen bu tarz yaklaştığında üzülüyorum kalbim kırılıyor dediğinde adam ezilsin yapmasın, inan adamı değiştirmek senin elinde, o adamı kuzu da yapabilirsin öküzde, tercihini kendin yap. Yapacağın tek şey bir süre sabretmek tatlı dilli olmak, birşey kaybetmezsin, evlilik savaş değil, sidik yarışı değil..çok sıkılıyorum : (
Geçen sefer ben öyle yaptım kalkıp kanepede yatmıştı geri getirdim. Çok istiyorsa gelsin beni alsın burdan. İçimden onunla konuşmak gelmiyor : (
:) Hep sen yapmayacaksın sen onu öyle durumlarda idare edersen o da seni edecek, ben azıcık surat asayım benimki arı gibi olur, çünkü o surat astığında ben öyleyim.
Bak git güzel güzel konuş, sorunları yatağa taşımayalım de, nasıl kavga edersek edelim sarılarak uyuyalım de, bütün kavgalar yatakta biter, orda sırtınızı dönmeyin birbirinize, sakın sakın yatağı ayırma mesela. Elilik o noktada çatırdar.
sıhhatler olsun....
senin burcun ne bakıyım canım: )
harbi söz sende: )))))
değişeceğini düşünmedim ama sürekli sürekli daha 1 ay olmamışken bunları yaşayacağımı da düşünmemiştim, sabahta dedim zaten ona ben senden hiçbirşey istemiyorum diye : (
ben insann değil miyimmmmmmmmmm
Benim senden öğrencek çok şeyim var :)Bak canım, sen sinirlendiğinde ona bağırma, o sinirlenipte sesini yükselttiğinde ben sana bağırmıyorum, sen bu tarz yaklaştığında üzülüyorum kalbim kırılıyor dediğinde adam ezilsin yapmasın, inan adamı değiştirmek senin elinde, o adamı kuzu da yapabilirsin öküzde, tercihini kendin yap. Yapacağın tek şey bir süre sabretmek tatlı dilli olmak, birşey kaybetmezsin, evlilik savaş değil, sidik yarışı değil..
Deneyeceğim bunu da işe yarar umarım ama içimden gelmiyor hiç : (Bak canım, sen sinirlendiğinde ona bağırma, o sinirlenipte sesini yükselttiğinde ben sana bağırmıyorum, sen bu tarz yaklaştığında üzülüyorum kalbim kırılıyor dediğinde adam ezilsin yapmasın, inan adamı değiştirmek senin elinde, o adamı kuzu da yapabilirsin öküzde, tercihini kendin yap. Yapacağın tek şey bir süre sabretmek tatlı dilli olmak, birşey kaybetmezsin, evlilik savaş değil, sidik yarışı değil..
Biliyorum bunu geçen gece gidip o yüzden tartıştım onunla ne yapıyorsun ne işin var burada diye.. Şşimdi ne yapacağımı bilmiyorum..Yatağı ayırma konusu çok onemli, asla ayri yatmayin, kusun yatagin uclarinda sirti donuk yatin konusmadan yatin AMA ayni yatakta yatin, bak Bu cok onemli bir nokta duymamistim deme yeni gelin arkadasim!!!
:) Ben etrafımda ki sorunlu evlilikleri izleyerek çok şey öğrendim, evliliğimde hepsinden uzak durdum çok şükür daha bir kere bile birbirimizi kırmadıkBenim senden öğrencek çok şeyim var :)
ehehe : )))) gece gece gülümsedim..Her kadin biraz hurrem gibi olmali, kadinin fendi erkegi yener merak etme.
Sahte timsah alttan almalari bunlar kapi$: ))))))))
Tartışma canım benim, karşındaki adam sevdiğin aşık olduğun adam, aşkla, sevgiyle söyle, bak çok geçmeden nasıl istediğin adam olacak :)Deneyeceğim bunu da işe yarar umarım ama içimden gelmiyor hiç : (
Biliyorum bunu geçen gece gidip o yüzden tartıştım onunla ne yapıyorsun ne işin var burada diye.. Şşimdi ne yapacağımı bilmiyorum..
At burcuyum bensıhhatler olsun....
senin burcun ne bakıyım canım: )
harbi söz sende: )))))
Oyle deme tatlim,yuvayi disi kus yapar. Bu söz manevi olarak soylenir. Sen yapici ol,inatci iki keci gibi birbirinize inat yapmayin Deneyeceğim bunu da işe yarar umarım ama içimden gelmiyor hiç : (
İnşAllahTartışma canım benim, karşındaki adam sevdiğin aşık olduğun adam, aşkla, sevgiyle söyle, bak çok geçmeden nasıl istediğin adam olacak :)
ben yavru kuş oliyimmm miiiAt burcuyum ben
Oyle deme tatlim,yuvayi disi kus yapar. Bu söz manevi olarak soylenir. Sen yapici ol,inatci iki keci gibi birbirinize inat yapmayin 
At burcuyum ben
Oyle deme tatlim,yuvayi disi kus yapar. Bu söz manevi olarak soylenir. Sen yapici ol,inatci iki keci gibi birbirinize inat yapmayin 
Uykun gelince git yatağına üşüdüm sarıl ısıt beni de kıvrıl kucağına, beş karış suratla durma :) Allah vergisi cilvemiz var niye kullanmayız bilmem :)İnşAllahçok sağol canım
ben yavru kuş oliyimmm miii
Sen yavru kuşsun ama o karga napcaz sinciben yavru kuş oliyimmm miii
Yimesinlerrr  Burcunu yesinler senin: ))))))
: **
Hele heleeee cilvenaz pinkodan evliligi kurtarıcı ögütlerUykun gelince git yatağına üşüdüm sarıl ısıt beni de kıvrıl kucağına, beş karış suratla durma :) Allah vergisi cilvemiz var niye kullanmayız bilmem :)
ben cilveliyimdir benimki cilveden anlamıyor, öküz burcu o öküzUykun gelince git yatağına üşüdüm sarıl ısıt beni de kıvrıl kucağına, beş karış suratla durma :) Allah vergisi cilvemiz var niye kullanmayız bilmem :)
kargayı sapanla vurabilirizSen yavru kuşsun ama o karga napcaz sinci
Yimesinlerrr  
:) Ne canım haksız olduğum nokta va mı hiç :) Benim adam nasıl evden çıkmıyor sanıyorsunHele heleeee cilvenaz pinkodan evliligi kurtarıcı ögütler
Canım o kadar öküzlük hepsinde var, sen takılma aynen devam et :)ben cilveliyimdir benimki cilveden anlamıyor, öküz burcu o öküz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?