- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #53.501
Pcye iniyor mu hic bilmiyorum canimTelimi yeni alayım indireyim bende pcden sandımdı
Hemen indiriyorumm. Androide uyumlu degil mi?Ben tablete indirdim bir saatte anca iniyor oyun goruntu kalitesi v harika
Dunya turu yapiyorsun
Yabanci ulkelerden insanlarda fazlalikta
Forumu vs hersi var
hiç uykum yokmuş gibi geliyordu ama baksana saçmalamaya başlamışımuykusu geldiğini de burdan anlıyor yalnız
Biliyorum ksnal oldugunuburda yok dedin ya, o yüzden sordum orasi nere diyee
He tamam
Pc için bildiğin eğlenceli oyun yokmu candy crush dışında bi oyunum olsunPcye iniyor mu hic bilmiyorum canim
12yi geçince bende böyle olurum aslındahiç uykum yokmuş gibi geliyordu ama baksana saçmalamaya başlamışım
uykum gelmiş benim ondan saçmalamışım yaa kusura bakmaa
12yi geçince bende böyle olurum aslında
pöffffff, ne çene var şu özlem'de yaaaa
Sen her halinle cok tatlisin çılgın şeyyyhiç uykum yokmuş gibi geliyordu ama baksana saçmalamaya başlamışım
uykum gelmiş benim ondan saçmalamışım yaa kusura bakmaa
12 yi gecince benim kaş göz ayri oynuyo12yi geçince bende böyle olurum aslında
E neden göndermiyorlar sanıyorsun Özlemi reyting ondan geliyorsaat 2 olmuş aslında uykumun gelmesi de normalmışgerçi bu tarz benim var, özlem saçmalıyor diye hiç yatasım yok
Aynen ama yatmamak için de direnyorum kendimle zorum var benim12 yi gecince benim kaş göz ayri oynuyo
yarın ki fragmanda nurella ayar çekiyor ona
Sen her halinle cok tatlisin çılgın şeyyybak sana siir yazdimm
ama gerçekten komik duruma düşürüyor kendini yaa, gitse kendi de rahat edecek benceE neden göndermiyorlar sanıyorsun Özlemi reyting ondan geliyor
ezgiye sataşıyor yaa, ezgi benim favorimçeksin azıcık yaaaaa
Bende oyleyim. Neden boyle yapiyoruz ki? Sabahta uyanamiyorum sonraAynen ama yatmamak için de direnyorum kendimle zorum var benim
Sagol tatlimayyy çok romantiksiinnnn
Hayat hep ikilemlerle dolu ya pinkom sevdigimden dedim bu arada mesajini aldimcok mutlu oldum ama geri donemedimŞimdi şansmıyım bela mıyım, sevineyim mi karşı saldırıyamı geçeyim :) İkilemde bırakıyon insanı
Sanki vaktimi boşa harcayacak gibi geliyor ama sabah bende kalkamıyorumBende oyleyim. Neden boyle yapiyoruz ki? Sabahta uyanamiyorum sonra
Sagol tatlim
Olsun canım önemli değil :)Hayat hep ikilemlerle dolu ya pinkom sevdigimden dedim bu arada mesajini aldimcok mutlu oldum ama geri donemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?