- 27 Kasım 2013
- 5.922
- 675
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #53.621
Git ver kız oyunu, bi kerede dövdürtme kendini
Bir sürü güzel görünümlü yemek var, yer gibi ya ekrana ekmek ban
Teşekkür ederim tatlımSen mutlu ol diye şey ediyoruz
su iç canımay evde yalnız oturuyorum eşimin gelmesini bekliyorum, tvyi açtım öyle zaman geçiriyorum yediğim bi tencere makarna sebebiyle hiçkırık tuttu onunla savaşıyorum falan filan : ) senin nasıl gidiyor en son sınava hazırlanacaktın diye hatırlıyorum ben
tamamm canım varım benKurallarimizi kendimiz koycaz canim. Birbirimize gaz verip,eglenerek kilo verelim diyoruz :) sisko pinkoda katilcak
Ayy aynen ben de onun yorumlara koptum
geçti : )olmaz ekmek banlamakla
oy vermem uzun sürer benm bi iyice bakmam lazımm
su iç canım
ocak ayında ve mayıs ayında açık lise sınavlarım ve mart ayındada ygs sınavım var cnm baya bi stres yaptım
konular bitseydi açık lise sınavları olmasydı biraz daha rahat olurdum ama işte
tamamm canım varım ben
İnşAllah canım yageçti : )
canım stres yapma stres yaptığında olacak iş bile olmuyor, sen çalışabildiğin kadar çalı,ş aha olmadı yetişmedi vesaire vesaire deme sakın inşAllah başarılı olacaksın
Benim iyiydi matematiğim bi aralarİnşAllah canım yakonular çok bide açık lise sınavlarıda var o yüzdn açık lisedede krediyi tamamlayayım bitsin diye çok ders eklemişim en büyük sıkıntım ise matematik ahh şu matematikkk
elimden geleni yaparım artık elimden geldiğince en iyisini
sağol canım benimBenim iyiydi matematiğim bi aralartabi sen bir soru olursa ulaş bana eğer yapabiliyorsam yardımcı olurum canım.. Önemli olan o zaten bence elinden geleni yapabilmek hiçbir pişmanlığının olmaması çok güzel bişey
Canım ben üniversiteyi 3. senemde kazandım neden? Çünkü ilk iki sene hiç bi şekilde adam akıllı çalışmadım. 3. sene tüm sene öyle bi çalışmıştımki çok şükür kazanmıştımsağol canım benim
demi en azından elimden ancak bu kadarı gelir ama ben kararlıyım bu sene olmasa bile seneye gideceğim hayırlısıyla İnşAllaharada böyle strese giriyorum
İnşAllah canım benimmCanım ben üniversiteyi 3. senemde kazandım neden? Çünkü ilk iki sene hiç bi şekilde adam akıllı çalışmadım. 3. sene tüm sene öyle bi çalışmıştımki çok şükür kazanmıştımçalışan insan karşılığını alıyor bi şekilde sen de onlardan olacaksın
Ben iktisat mezunuyum canım yüksek lisans tezim var şu an işsizim iş arıyorum.. Püf nokta neden iş bulamadım? Çünkü yine kpss ye doğru düzgün çalışmadım 70 puanım var sadeceİnşAllah canım benimmsenin bölümün ne meslek??
bende ingilizce öğretmenliği istiyorum bende kpssye girmek zorndamıyım acabaBen iktisat mezunuyum canım yüksek lisans tezim var şu an işsizim iş arıyorum.. Püf nokta neden iş bulamadım? Çünkü yine kpss ye doğru düzgün çalışmadım 70 puanım var sadeceama bu sefer çalışacam iyi puan alacam inşAllah
Kpss öğretmenlik alan sınavına girmen lazım diye biliyorum canım eğer bir değişiklik olmadıysabende ingilizce öğretmenliği istiyorum bende kpssye girmek zorndamıyım acaba
ayy şu sınavlardn kurtulamayacğz
bu sene ygs sonmuş seneye yeni sistem geliyorrKpss öğretmenlik alan sınavına girmen lazım diye biliyorum canım eğer bir değişiklik olmadıysa
Evet nine olacaz hala şu şu sınava girmeniz lazım diye önümüze ket koyacaklar ya
benim girdiğim sene de sistem değişmişti ilk kurbanlardandım : D hayırlısı olsun inşallah istediğini alırsın..bu sene ygs sonmuş seneye yeni sistem geliyorr
ayy bi kurtulsak şu sınavlar biterse istediğim olursa o gün yok 3 gün kendimi ödüllendirecemm
benim girdiğim sene de sistem değişmişti ilk kurbanlardandım : D hayırlısı olsun inşallah istediğini alırsın..
ben de işe girmiş olursam ve hala kk daysam seni ödüllendireceğim : )
ahaha : )o günleri görürsek
Önümde 4-5 sınav var seninde kpss biraz zor gözüküyor ama imkansız değil tatlım
AMİN =)ahaha : )
olacak olacak diyelim : )
lammSen nerden ciktin kizz
Ahahahahah
Selam,hos geldinn :)selammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?