- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #54.321
Niyr gununde degilsin anlat bakalim  sıkılınca ben de öyle yaparım bugün pek günümde değilim : ) enerji toplamama lazım : )
Ah canimmm Benimde ikinci disim ucu gorundu artik disim tam anlamiyla dogsun ulaaan
halsiz hissediyorum uykuluyum ama evde tek başıma uyuyamıyorum: )Niyr gununde degilsin anlat bakalim  
Ben abartı sevmem mesela tek taş da alyans da dahil.. Benim tek taşım pırlanta minik alyansım beyaz altın ve rose karışımı :) Bir kaç model vardı bulursam atayımKuzum hem alyans icin hemde tektas icin fikir istiyorum sizden
Abartli olmayan sade ce şık duran bir seyler ariyorummm
Kupe ve bileklik gibiAaaa alyansini,tektasini takamiycak misin canim?
olum çektirsene o dişleri bi işe yaradıkları yokk feci ağrır bilirim, benimkinin de operasyona girmesi lazım bakalım bir dahaki ağrımasına kadar bekleyecemBenimde ikinci disim ucu gorundu artik disim tam anlamiyla dogsun ulaaan
Hos geldinnn,yumiyuuummmNasıl birşey istiyorsun ki alyans mı bakıyorsun tek taş mı :)
Hoşbuldum istiyormusun portakallı portakallıHos geldinnn,yumiyuuummm   
çelik ya da gümüş al canımKupe ve bileklik gibi
Mesela benim soz yuzugumde beyaz altin var ortasindan kocaman serit geciyor oda nornal sari altin..
Ama sirf niormal altin olan seyleri kupe bileklik kolye gibi seyleri zor takiyorum kasinti basiyor hemen cirakip atmak istiyorum daralir gibi oluyorummm
Olur canim satib alabilecegim adresleyle birlikte yollarsan cok mutlu olurum kuzum..Ben abartı sevmem mesela tek taş da alyans da dahil.. Benim tek taşım pırlanta minik alyansım beyaz altın ve rose karışımı :) Bir kaç model vardı bulursam atayım
Hmm beyaz altin olunca kasinti yapmiyor mu? Bende küpe takamiyorum yaKupe ve bileklik gibi
Mesela benim soz yuzugumde beyaz altin var ortasindan kocaman serit geciyor oda nornal sari altin..
Ama sirf niormal altin olan seyleri kupe bileklik kolye gibi seyleri zor takiyorum kasinti basiyor hemen cirakip atmak istiyorum daralir gibi oluyorummm
Hoşbuldum istiyormusun portakallı portakallı
Netten mi düşünüyorsun ki pırlanta falan mı alacaksınız ona göre atayım :)Olur canim satib alabilecegim adresleyle birlikte yollarsan cok mutlu olurum kuzum..
Suan kullandigim kolyelerimin hepsi gumusçelik ya da gümüş al canım
Senin sevmediğim yemek var mı merak ediyorum aynı ben gibisin her an yemek yemeye müsaitben istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Esin ne zaman gelecek? Araniz iyi dimi halsiz hissediyorum uykuluyum ama evde tek başıma uyuyamıyorum: )
Pirlanta olabilir hepsinden at canim benimmm egr cpok begenirsem netten de alabilirimNetten mi düşünüyorsun ki pırlanta falan mı alacaksınız ona göre atayım :)
Eveeetttttttt cooookkkk istiyorum hemdeeeeeHoşbuldum istiyormusun portakallı portakallı
Yok sen nete pek aldanma ben hayatımın şokunu yaşadım netten beğenip gittim baktım iyi ki almamışım uçurum var arada git dene parmağına yakışanı al :)Pirlanta olabilir hepsinden at canim benimmm egr cpok begenirsem netten de alabilirim
Yapmiyor canimHmm beyaz altin olunca kasinti yapmiyor mu? Bende küpe takamiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?