- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.623
- 498
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #54.481
ben lisedeyken kuzenim,n bilgisayarında oyun oynaycaktım bakıyodum sadece pes- fifa vardı bi onlara bakim demiştim sonra kuzenim geldi sen ne anlarsın falan ayakları çekmişti oynayabiliyo musun ne var ki ya ne kolay demiştim sonra bi baktı ki kendi kaleme gol atıyomuşumValla Rize sahada yok gibi, bi kalecileri iyi o da yanlız başına ne kadar kurtarabilir.
Takımlısın sen?ben lisedeyken kuzenim,n bilgisayarında oyun oynaycaktım bakıyodum sadece pes- fifa vardı bi onlara bakim demiştim sonra kuzenim geldi sen ne anlarsın falan ayakları çekmişti oynayabiliyo musun ne var ki ya ne kolay demiştim sonra bi baktı ki kendi kaleme gol atıyomuşumşimdi o hesap
zavallılar kendi oynıyacak kendi kazanacak ego tatmini :)
Bak bunu beğendim, yendik biz bu akşamm.. Hiç güzel oynamadık o ayrıgalasssssarayyyy
vaaay renktaş çıktık öyle miiiBak bunu beğendim, yendik biz bu akşamm.. Hiç güzel oynamadık o ayrı
Vallahi ya ne çok yerden bağlandık öylevaaay renktaş çıktık öyle miiizaten sen bizim gelinsin görümcene karşı gelecek değilsin
olsun haticeye değil neticeye bakıceksinn
Vallahi ya ne çok yerden bağlandık öyle
Bu sezon hangi macta iyi oynadilar kiBak bunu beğendim, yendik biz bu akşamm.. Hiç güzel oynamadık o ayrı
Nber canimSelam anne adayı
Iyidir canim senden nberNiko hos geldiinnn

Naber merymeemm

Bebe pudraamm napiyosunnn   
İyidir canimmIyidir canim senden nber
BencedeBu sezon hangi macta iyi oynadilar ki
Nerelerde geziniyon babyİyidir canimm
Ortalikta kaldim napim BencedeNapıyorsun?
Nerelerde geziniyon baby
Niye ki?Ben burdayım ya canımOrtalikta kaldim napim 
Napiyon bakimmİyidir canimm
napim canim eve biraz once geldim esimin kuzeni kibrisa gitcek yarin burda olmiycamiz icin onunla gorusmeye gitti bende bi size bakim dedimBencedeNapıyorsun?
Nerelerde geziniyon baby
Sen var ama yoksun Niye ki?Ben burdayım ya canım
O nasıl oluyor?Sen var ama yoksun 
Yok tek tıkla giderimbdv yeee koşuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun dersem uçarsınız demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?