- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #55.701
İyidir bebisimmm,senden naberrrAnaaammmmm
Naber canimnn
İyidir bebisimmm,senden naberrr
Dönmedin mi dahaBenden de iyidir tatlim kaplicada eglenmeye devam ediyorum
Gece partiyede gidiyonuz mu :)Benden de iyidir tatlim kaplicada eglenmeye devam ediyorum
Dönmedin mi daha
Ayyy yazik ama sanaaaYok yaa toplamda 5 gece 6 günBugun 3. Gun bitti
Her yerde deyzeler
Kiziiiim sen ne okuyoooon sorusu gunde 30 defa
Ayyy yazik ama sanaaavakit nasil geciyor,iyi geldi mi bari?
Gece partiyede gidiyonuz mu :)
Sürü psikolojisine girdin yaniYemekleri yonunden mutluyum bol bol yemek yiyorum
Kaplica suyu da iyi geliyo heralde bilemedim herkes ay bana cok iyi geliyo şöle böle diyo amaBana da iyi geliyordur herhalde
Sürü psikolojisine girdin yanicok yeme sonra kilo aldi ,gelinlige sigamiycam deme
:) Eğlencenin dibine vuruyon orda yaniEvet çay partisi yapıyoruz heh
Valla mi kizHaha ay hem derim hem de yerim yaa gercekten guzel yemekler yapiyorlar burda tutamiyorum kendimi
Evet bir de annem yengem ve teyzem bi arada oldugu icun surekli akrabalar konusuluyo o napmis bu neetmis o nye oyle etmis bu niye boyle olmus:) Eğlencenin dibine vuruyon orda yani
Valla mi kiz
Dedikoduda tavan yani, tam benlikEvet bir de annem yengem ve teyzem bi arada oldugu icun surekli akrabalar konusuluyo o napmis bu neetmis o nye oyle etmis bu niye boyle olmus
Pembis yaa istahimi kabarttinValla ya ben de mideme duskunumdur moralim bozuk degilse uzgun degilsem cok yerim
Hatta istahim kesildigiinde oturur bi de buna uzulurum ah ben nasil tabak tabak yemek yiyemiyorum diye
AhahhahaBenimki bana bitter almış bende açtım yedim, döndüm bu bitterin bitmeyeninden yok mu ki dedim,aynen böyle dehşet içinde bana bakıyordu, ķüçücük çikolatayı hemen bitirdim diye adam beni yam yam sanıyor
Dedikoduda tavan yani, tam benlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?