- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #55.961
candy crah saga gibimi :)Ya kızlar şöyle iyi bir oyun bilen yok mu bilgisayarda oynamalık sıkıntıdan patlıcam bir gün valla
Sinirden olcem ya butun gun temizlik yatim ustune 3 cesit yemek yaptim sirf benim herif telli diye , eyefendi ariyor kahveye gidecekmiste biz yemegi yiyecekmisiz cok yoruldum ustumden komyon gecmis gibi sinirden kuduruyorum greve gitcem
ne kahvesi bu saatte git kahveyi basSinirden olcem ya butun gun temizlik yatim ustune 3 cesit yemek yaptim sirf benim herif telli diye , eyefendi ariyor kahveye gidecekmiste biz yemegi yiyecekmisiz cok yoruldum ustumden komyon gecmis gibi sinirden kuduruyorum greve gitcem
SYa kızlar şöyle iyi bir oyun bilen yok mu bilgisayarda oynamalık sıkıntıdan patlıcam bir gün valla
benimkinin akil leri var dukkanin demir baslari hep onlar bu adami yoldan cikaranne kahvesi bu saatte git kahveyi bas
bak ya hep boş gezenler kafilesinin işleriS
benimkinin akil leri var dukkanin demir baslari hep onlar bu adami yoldan cikaran
Yok canım onda çok ilerdeyim yeni bölümlerin açılmasını bekliyorumcandy crah saga gibimi :)
Gel bacim bende dun katildim arkadaslara cok tatlilardir gendileriSelamm nasilsiniz arkdaslar benide araniza alirmisiniz =)
Geldim geldimGel bacim bende dun katildim arkadaslara cok tatlilardir gendileri
ne is yaparsin necisin kuzumGeldim geldim
Ay benim cocuklar evi ucuracak kudurdulargene
Naptin kizim sen candycrash imi bitirdin , calisiyomusunsen kelimemi seviyimYok canım onda çok ilerdeyim yeni bölümlerin açılmasını bekliyorumdaha çok online oyun böyle dövüşlü yarışlı falan
Hoş geldin :)Selamm nasilsiniz arkdaslar benide araniza alirmisiniz =)
bitirdim ama yeni bölümler geliyor işsizim benNaptin kizim sen candycrash imi bitirdin , calisiyomusunsen kelimemi seviyim
Bende bitirdim yaYok canım onda çok ilerdeyim yeni bölümlerin açılmasını bekliyorumdaha çok online oyun böyle dövüşlü yarışlı falan
Ben sekreterim :) 25 yasindayim, trakyaliyim ve bekarimne is yaparsin necisin kuzum
11 , 7 ,5, saka degil gercekT
kac yasinda kizanciklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?