- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #56.021
Hoşbulduk bide kutu oyunu var capon bi çocuk kutuları ittiriyo yazık .kelimetrik var bide bide bide unuttum.dr a gittim bugün unutkanım diye çocuk yap bişeylerle uğraşırsın dedi tööbe tööbeYok onu sevmiyorum ben :) Hoşgeldin:)
SelamSelam kizlar
Yapti cok datli bi kizi olduSelam
Arkadaşın naptı canım?
Allah bağışlasın :)Yapti cok datli bi kizi oldu
Amiiin darisi harbimin basina artik kiz cok sanci cekmis yazik ustune sezeryan olduAllah bağışlasın :)
Evlat hasreti çekenlere de nasip etsin.
Darısı sana, sende sorunsuz sıkıntısız atlatırsın inşallah
Aminn.. Hayırlısı oymuş canım, rahatsa, sorunu yoksa önemli değil.Amiiin darisi harbimin basina artik kiz cok sanci cekmis yazik ustune sezeryan oldu
Ikiside iyi sukur pc gecince fotosunu koyarim telefondan bellk yetersiz diyor sende yapta sanada dua edekAminn.. Hayırlısı oymuş canım, rahatsa, sorunu yoksa önemli değil.
Ay canım ben çabuk gaza geliyorumda benim ki ruhsuzIkiside iyi sukur pc gecince fotosunu koyarim telefondan bellk yetersiz diyor sende yapta sanada dua edek
Ne zamandır evlisin ki canım :)Ay canım ben çabuk gaza geliyorumda benim ki ruhsuz
Cazibemi kaybettim herhal, kandıramıyorum adamı
Kiiiz harbiden seninki ruhsuz gecen mobilyaci linki verdiydim ya beraber baksaydiniz ya belki aska gelirdiAy canım ben çabuk gaza geliyorumda benim ki ruhsuz
Cazibemi kaybettim herhal, kandıramıyorum adamı
Daha yeniyiz ya önümüzdeki ay yılımızı doldurcaz :)Ne zamandır evlisin ki canım :)
Dünyalar tatlısı yiğeni var, o kadar seviyor bi niyetlenmiyorda, mobilyaya mı heveslenecek hiç sanmamKiiiz harbiden seninki ruhsuz gecen mobilyaci linki verdiydim ya beraber baksaydiniz ya belki aska gelirdi
O zaman daha vaktiniz var canım bırak o istesin kendisi söylesin bence daha iyi olur öyle :)Daha yeniyiz ya önümüzdeki ay yılımızı doldurcaz :)
Bende birşey demiyorum canım zaten :) Krize girmiş değilim zatenO zaman daha vaktiniz var canım bırak o istesin kendisi söylesin bence daha iyi olur öyle :)
yok yanlış anladın ben sende istiyorsun sandımBende birşey demiyorum canım zaten :) Krize girmiş değilim zaten
Dünyalar tatlısı yiğeni var, o kadar seviyor bi niyetlenmiyorda, mobilyaya mı heveslenecek hiç sanmam
Yok ya yanlış anlamadım, arada istiyorum sonra vazgeçiyorum :)yok yanlış anladın ben sende istiyorsun sandım
Ne gezmesisenin is yas bacim neyse tatillerde iyi gezin bari de cocuk yapmamanin bi kiymeti olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?