İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Yada herkesin gördüğü bir an da patla ona laf söylesinler
Bakalım artık nasip ne zamana :) Sen nörüyon?

yedümm geldimm bu tarz benim yarışmasına bakıyonuz mu kızlar
resmen komedi ya
yiyiyorlar birbirlerin kedi köpek gibi
Yok ya hiç sevmedim ben onu, eşim o kanalın açık olduğunu görünce bile homurdanıyo :)
Jüriden yarışmacıya Çok itici herkes

Yapı olarak beni biliyorlar, hastalık derecesinde kıskanç olduğumu, havadan nem kaptığımı, azıcık düşünce olsa dikkat eder. Sanki inadına huzursuz ediyor gibi geliyo bazen
canm o kızla ilgili yazdıklarını okdum da
vallahi sen yine iyi durmuşşun sukunetini korumssm.. cok olgun davranmssn herşeye ragmen
anooo ben olsammm cıngan ckartırım kimse tutamaz beni
bende cok kıskancm
dar ederim dünyayı valla

Bakalım artık nasip ne zamana :) Sen nörüyon?

Yok ya hiç sevmedim ben onu, eşim o kanalın açık olduğunu görünce bile homurdanıyo :)
Jüriden yarışmacıya Çok itici herkes
aynen cok itici .. ama zevkli oluyor ya gülüyorum biraz kafam dagılıyor

erkek zaten nefret eder genelde bu tarz programlardan adamlar haklı

Eşim o gelmeden yarım saat konuşunca bende sabırlı davrandım :) 1...2...3... dedim durdum
Ya etrafımdaki millet bana hep abartıyorsun der, ailemdekiler özellikle. Ama kime anlatsam şoka uğruyor, etrafımdakiler geniş heralde :)

Sorun çıkarma diye ses etmiyorlardır

etrafındakiler sanırım bu konularda genş gibi
ama sen normalsin bence.. normal olanı yapmssın hatta iyi bile davranmssn
sen bakma onlara
ipleri sıkı tutmak lazım gerekirse burnundan getirecen
acımak yok bu erkeklere
bak ben askerdeken bile acımıyorum

Bende katılacaktımda tarifleri görünce vazgeçtim :) Deli emek vermiş hatunlar, ben daha yeni gelinim ne anlarım makarna açmaktan, bir dahaki yarışmaya kısmet

Olsun canım ben de zor aşamalı bir tarif yapmıcam şansımda yok zaten maksat eğlence olsun Katıl sen katıl
Az önce evli misin diye sormuştum bu mesajı görmeden cevabımı aldımTaze gelinsin demek

Ya yok bende zaten eşimden çıkarıyorum hep, sen yüz vermesen olmaz diyorum, adamın birşey yaptığı yok aslında ama surat assın mesafeli olsun istiyorum, öküzlüğünü millete, romantikliliğini şirinliğini bana göstersin
Aldatma konusunda asla erkeğe güvenipte arkasını bırakmam zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…