- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #57.941
Nereye bırakcam, öyle birşey yok, bırakamıyorum heralde, ben bilmiyorum ki onu, öğrenmedim daha :)Profiline girdim duvarına mesaj bırakmak için ama sana bırakamadım ..
Açık değil sanırım, sen bana bırakabiliyor musun..
İyidir tatlım istirahatteyim senNaber bebeğim..
Bu aralar çok iyiyim konuşmadan sonra dikkat ediyorum kendime henüz bir sorun çıkarmadımHoşbulduk canım , nabersin..
profilerimize artık durum bildirimi yapabiliyoruz , yorumda yapabiliyoruz vs..Nereye bırakcam, öyle birşey yok, bırakamıyorum heralde, ben bilmiyorum ki onu, öğrenmedim daha :)
Naptın canım Nasıl oldun?İyidir tatlım istirahatteyim sen
Bende iyiyim buralardayım her zaman ki gibiİyidir tatlım istirahatteyim sen
Yoo.. Bundan geri kalmışımprofilerimize artık durum bildirimi yapabiliyoruz , yorumda yapabiliyoruz vs..
Yeni bir uygulama geldi haberin yok mu tatlım
Ameliyat oldum gecen cuma dinleniyorumNaptın canım Nasıl oldun?
hangi konuşmadan sonra canım ?Bu aralar çok iyiyim konuşmadan sonra dikkat ediyorum kendime henüz bir sorun çıkarmadım
evet canım ..Yoo.. Bundan geri kalmışımSenin profilde yazan şey durum bildirimin mi şimdi?
Geçmiş olsun canım, daha iyimisin peki?Ameliyat oldum gecen cuma dinleniyorum
Seninle konuşmuştuk ya canım :)hangi konuşmadan sonra canım ?
Yatıştayım işte sıkılıyorum çok.. İdare eder.Geçmiş olsun canım, daha iyimisin peki?
hı evet canım sevindim uyguluyor olmana , iyi ol hep böyle =)Seninle konuşmuştuk ya canım :)
Onu nerden yapıyoruzprofilerimize artık durum bildirimi yapabiliyoruz , yorumda yapabiliyoruz vs..
Yeni bir uygulama geldi haberin yok mu tatlım
Uyguluyorum canım basit şeyleri takmıyorum en azından sorun haline getirip onunla tartışmıyorum şimdilik iyi gibiyim :)hı evet canım sevindim uyguluyor olmana , iyi ol hep böyle =)
Profiline gir görürsün canım..Onu nerden yapıyoruz
Oh oh maşallah bende bugün feci şekilde uykusuzum..Uyguluyorum canım basit şeyleri takmıyorum en azından sorun haline getirip onunla tartışmıyorum şimdilik iyi gibiyim :)
İyi olda sıkıl birşey olmaz, kitap oku, film izle, var uğraşacak şeyler, hem hava buz gibi yatmak en iyisi :)Yatıştayım işte sıkılıyorum çok.. İdare eder.
cok acıklayıcı heProfiline gir görürsün canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?