- 4 Eylül 2015
- 6.934
- 8.424
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #61.501
Uyurken müzik dinlemek beyni çok fazla yoruyor bebeğim oyüzden dinlenemiyosun ve baş ağrısı oluyorkendimden biliyorum sabahtan akşama dek müzik mutlaka çalar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyurken müzik dinlemek beyni çok fazla yoruyor bebeğim oyüzden dinlenemiyosun ve baş ağrısı oluyorkendimden biliyorum sabahtan akşama dek müzik mutlaka çalar![]()
müziksiz hayat duruyor benim içinCok ortak yonumuz varmis seninle sevgilimle bile bu kadar ortak noktamiz yoktur kim bilir ahahahahha
bende gördüm ama onun gözlük camında renk vardısöyle len kimle pişti oldum değiştireyim![]()
kim yaaaaaaaabende gördüm ama onun gözlük camında renk vardı![]()
Bağırttırmayın kızı söyleyin yakim yaaaaaaaa![]()
evet ya boğazım ağrıdı bakBağırttırmayın kızı söyleyin ya
Ya bosver sansari yaaaaaaaa no.1 candirmüziksiz hayat duruyor benim içinnormalde sansar çalardı akşama dek şimdi no.1 çalıyor
bitiyorum o adama
![]()
Pisti olmadin ama ben bu avatri gorunce o kisi aklima geliyor ay soyleyememm bak aklima geldikce kahkaha atiyorum hahahahsöyle len kimle pişti oldum değiştireyim![]()
yeni aşkım o benim margam sansarımın yeri ayrıdırYa bosver sansari yaaaaaaaa no.1 candir![]()
Durbunu alip bakiniyorsundur ahahahhahayok kız girenleri ne seyredeyimdenizi seyrediyorum ben yukarıdan aşağı inmiyorum
![]()
laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanPisti olmadin ama ben bu avatri gorunce o kisi aklima geliyor ay soyleyememm bak aklima geldikce kahkaha atiyorum hahahah
Sen benim popime mi goz diktin haaaayeni aşkım o benim margam sansarımın yeri ayrıdır![]()
Soylemiycez catlasin ahahahabBağırttırmayın kızı söyleyin ya
Soylemiycemmmmm catlaticam seni meraktannnlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaansöyle çabuk
merak ettim
![]()
dayak istiyon senSoylemiycemmmmm catlaticam seni meraktannn![]()
eveeettt tipine hele öldüm öldümm son zamanlarda baya değişmiş seside süper artık yeni aşkım oSen benim popime mi goz diktin haaaa(((
Bak gider bdv ye konu acarim hele dayak atta. Hihdayak istiyon sen![]()
Şiddete karşıyızdayak istiyon sen![]()
dokunma margamadayak istiyon sen![]()
aç len aç haklıyım döverimde severim de kaaaaaaaaarrdeşşimmmmmmmmmmBak gider bdv ye konu acarim hele dayak atta. Hih