- 4 Eylül 2015
- 6.934
- 8.424
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #61.601
Daha evlilik yaşı gelmemiş ki küçüklerim benim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay bende ciddiyim kız nasıl yaklaşcaz iyice öğrendimciddiyim ne fantezii şeyler varmışşşş bilmediğim dünyam genişled bir anda ahahaha![]()
sen benim küçük bebeğimsinben 22 yaşındayım bebek kadar kücüüüğümmmm![]()
bizim yaşıtlarımız çocuk doğurdu ablacım yaaaaDaha evlilik yaşı gelmemiş ki küçüklerim benim :)
bildiğin tavla atıyorlarmış yaaaaa zarlar marlaray bende ciddiyim kız nasıl yaklaşcaz iyice öğrendim![]()
küçücücğümmm dimi bensen benim küçük bebeğimsinbende 20 yaşındayım
![]()
hele bi tanesi dizine yatıp fermuarını indiriyorum dedi ben şokbildiğin tavla atıyorlarmış yaaaaa zarlar marlar![]()
Ne zarı kız ?bildiğin tavla atıyorlarmış yaaaaa zarlar marlar![]()
biz de o vakitlerde evleniriz artık ablamben 27 yaşında evlendim bazen erkenmi acaba diyorum :) bekarlığın tadını çıkarın sonrada evliliğin![]()
ahahahaha ya sus koptum gülmektennhele bi tanesi dizine yatıp fermuarını indiriyorum dedi ben şok![]()
tavla zarı gibi bir zar ablacım atıyon ona göre şey ediyonNe zarı kız ?
ooo çoook var hemde margam erken bunun içinküçücücğümmm dimi beno zaman daha evlenmeme var
![]()
ne fermuarı ne konuşuyorsunuz kız sizhele bi tanesi dizine yatıp fermuarını indiriyorum dedi ben şok![]()
hahahahhahh aynen ayneeeeeeeenahahahaha ya sus koptum gülmektenn![]()
ayıplı şeyler mahperim , bir konuya atılan mesajları değerlendiriyoruzooo çoook var hemde margam erken bunun için
ne fermuarı ne konuşuyorsunuz kız siz![]()
ayıplı şeylerooo çoook var hemde margam erken bunun için
ne fermuarı ne konuşuyorsunuz kız siz![]()
daha neler öğrencez bakalımHeee zar tamam anladım sanırım :)