- 27 Şubat 2016
- 175
- 30.076
- 403
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #61.741
Haddee seninki de bi tuhafmis edacimHiç uykum yok dün gece ağrıdan sabahın 7 sin de uyudumsoğuk algınlığı ilacını içip yatınca da gözümü açamıyorum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haddee seninki de bi tuhafmis edacimHiç uykum yok dün gece ağrıdan sabahın 7 sin de uyudumsoğuk algınlığı ilacını içip yatınca da gözümü açamıyorum
![]()
AhahahaYerim seni fıstık , zor şartlar altında derken
konuşmak dedin de bugün benim ki ne zaman arasa wc de yakaladı çocuk beni
Yeter artık hiç çıkmıyor musun diye isyan ediyooo![]()
Birde çıbııık lazımmmmAnam basit anacim onu yapmak. Ne var. Bi elmaya bi de karamele bakar:)
Kasap sevdigi deriyi yerden yere vururmus:)))Sevio sevio da yerden yerede vuruoo![]()
![]()
![]()
colin yok olsaydı sabahlıyorduk onunla oda kaçtı gittiHaddee seninki de bi tuhafmis edacim![]()
![]()
Bosver cubugu dal gitsin:))))Birde çıbııık lazımmmm![]()
sürmeyeceğin bb cc kremlere para vereceğine bi ara kablo alaydın ya fahriyeeAhahaha![]()
Telefon şarzda ksacık kablo duvara yapıstım:S
Çıbıksız olmaz yaaaaa çıbıkla tutmadan yiyemem ki benBosver cubugu dal gitsin:))))
O artikkk biirr is kadiniii ☺☺colin yok olsaydı sabahlıyorduk onunla oda kaçtı gitti![]()
Sağolasın canım , komşulardan şikayete gelen olmasın gecenin bir yarısında tak tak çivi sesi felanGeçmiş olsun sevgili editörüm , ben çıkıyorum şimdi , kapıyı arkadan tahtalarla çiviliycem , sıkıyosa kırsın da girsin bakalım , şaka bi yana , seviyorum ben bu kıskanç kocamı bee
Iyi iyi bide mutluluk cubugu takarik senin icin. Maksat sen mutlu olÇıbıksız olmaz yaaaaa çıbıkla tutmadan yiyemem ki ben![]()
Hahahaha doğruuuuuuuO a
O artikkk biirr is kadiniii ☺☺
Haklısın aşkım ne desen haklısımsürmeyeceğin bb cc kremlere para vereceğine bi ara kablo alaydın ya fahriyee![]()
Iyi iyi bide mutluluk cubugu takarik senin icin. Maksat sen mutlu ol![]()
İçini döküyooooo ama kıyamıyoooSevio sevio da yerden yerede vuruoo![]()
![]()
![]()
Şuan etrafım kablo dolu desemHaklısın aşkım ne desen haklısım![]()