İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Burda marifet yaşta değil hııııı

Beden numarasındaaa

Ben spor yapıyorum 58 den 55 e düştümmmmm
Gel birlikte spor yapalımmmmmm
hadi yaa desene ben baştan yenildim diye
evlendiğimden beridir 10 kilo aldım
iyi bir başarı
1,5 senede 10 kilo
azimle almaya devam edicem ahahahha

olur ama ben hiç spor yapmıyorum istediğim kadar da yiyorum ama zayıfım kız 53 kiloyum ama 50 ye düşeceğim tekrardan

Maşallah kuzum ben varımdır bi 57 58 fln ya
Boydan mı yapıdan mı bilmiyorum 36 bazen 34

36 bedenim ben ya azcık eritebilsem totoyu 34 olcam da nerdeee kaldıramıyorum bile yerinden ahmedimi
s xs xxs kalıplardan mı acaba diyorum bazen Jaq bana bacakla popo eritcek video bul beraber yapcas iyileşince
aynen aynen benimde popo varr
jillian killer buns and tighs yapacağm bende inş şu sınavlar bitince

Afiyet olsun fazla cips yiyorsun şişmeyesin..

Aynen öyle , bugun evde az konuşacağımmm anlamasınlar sesimden hasta olduğumuuuuu

Hahahah ben bizimki kızmasın diye mutfağın balkonundan öğğğ.... Neyse..
Sonra kucaklarda acillere gittik bak dikkat et söyle annişine bi doktora gidin :26:

bende düşmek istiyorum
şu sarımsak çayı işe yarıyor mudur acabaa

ayyy gerçekten mii

Valla canım ben sarımsak çayı içmiyorum

Kayısı çayı içiyorum ama ekmek yemiyorum , çok nadir çok acıkırsam ekmekten çok yiyip yemekten az yiyorum bir tuhaf benim kilo verişim be..

Öyle tabi , üzülürüm ne sandın. Kalpsiz miyim ben !

olur ama ben hiç spor yapmıyorum istediğim kadar da yiyorum ama zayıfım kız 53 kiloyum ama 50 ye düşeceğim tekrardan

Bünye meselesi demekk ki canım. Benim sabit kilom 54 düt. 54 ten aşağısı bana hiç yakışmıyor yüzüm falan kötü oluyor.
Aslında bakma sen şuan bile 55 te iyiyim ama işte sardım bir kere spora vazgeçemiyorumm

36 bedenim ben ya azcık eritebilsem totoyu 34 olcam da nerdeee kaldıramıyorum bile yerinden ahmedimi
s xs xxs kalıplardan mı acaba diyorum bazen Jaq bana bacakla popo eritcek video bul beraber yapcas iyileşince

Dün gece paylaştım özlemin verdiği videoyu..
30 günlük program bir geçmişe göz at görürsün bebek..

ben de 38 beden olduğum günleri görebilecek miyim acaba pazar günü diyete başladım bakalım kaç günde bozucam

Bence diyetten çok spor yapmak önemli =) spor yaparsan istediğini yiyebilirsin..
ve de eritirsin.. =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…