İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Herkezde derken belirli kişilerde var kuzumm:26::26:
önceden öyledide şimdi kızmıyor pek daha dogrusü bilmiyor
eylülde lui de var:26:
sendede olacaktı ama vermedin

Benimki kızıyor tembihliyim ondan veremem ..

Oh iyi bari o avukat mevzusundan sonra ne oldu

Seninki bir şey yaptı mı

Benimki kızıyor tembihliyim ondan veremem ..

Oh iyi bari o avukat mevzusundan sonra ne oldu

Seninki bir şey yaptı mı

anlıyorum durumunu canın sagolsun bebegimm
yok bişi yapmadı konuşmuşlar tartışmışlar ama beni oraya aldıran abi aynı zamanda patronu engel olmuş.. yapsa nereye yapacak kuzum birde onun başımı belaya girsin..
tanzimat davası açar işi mahkemye döker düşün sene.. cok korktum bende annemde beni kışkırtıyo
seninki işte niye dövmedi niye bişi yapmadı su bu yahu kolay mı öyle bir adamı dövmek
?
hadi durum cok ciddi olur da neyse sanki kılıbık gibi muhamele yapıyor.. paramı dahi aldı söyleyeceni söyledi . daha napsın bu anneme sinir oluyorum jag. onun yüzünden bazen soguyorum erkek arkadaşımdan
sanki bi işe yaramaz gibi görüyo onu
işi gücü yok diyo şimdden sinir ediyo beni.

Kusura bakma ama annen gerçekten çok saçma söylemlerde bulunuyor..
Amacı seninkinin başını belaya sokmak..

Ne alıp veremediği var seninkiyle..
Hangi anne çocuğunun bu tarz şeylere bulaşmasını ister.
Sen onun kızısın bir de , yani sevdiğin adam böyle mevzuya girişecek sen mutlu mu olcakmışsın ..

Saçmalığa bak ya..

aynen cok saçma dem, saçma ötesi daha neler neler be kuzum anlatsam dilin uçuklar
neymişde onun belirli bir işi gücü yokmuş melseginden ötürü bunu diyo yarın sürünürmüişüm bilmem nre
yok işte babamdan aylık baglandı ya bana bana diyo ki
hadi gitte onunla ye söyle böyle cocugun ahını alıyo ona yedir bilmem ne ay halbisem varya hiç öyle biri değil.. hiç günahını alıyo beddua ediyo düşün sene Bende ister istemez sinir oluyorum sonra duygularım böyle oluyo hep bu annem yüzünden
Ben diyorum ki.. niye ne var mesleğinde geçinir gideriz Allahın izni ile diyorum.. yok geçinemessiniz su bu istemiyo onu benim zengin birilen evlenmemi istiyo
Sürekli onunla ilgili kötü şeyler konuşuyo şimdidenn çok fesat

İlerde senin rahat etmeni istiyor ondandır

Ama kullandığı üslup çok kötü..

hee sorma seni özledimm ya komşu çıkmış gelmiş sinir etti gece gece beynimin içine etti defolup gtti

bizede geldilerdi ayh bacım kalmak bilmiyorlar demi
İlerde senin rahat etmeni istiyor ondandır

Ama kullandığı üslup çok kötü..

aynen öyle yok o ne yapacak yok şöyle yok böyle ilerde rahat edecem diye ben gidip zengin birile mi evleniyim ay cok saçma değil mi
onun beni maffetmeyece nerden belli böyle işte
yine sinirim bozulduu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…