İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

ozaman sizi patrona söylicem burda lak lak yapıyolar hiç çalışmıyolar diye
bu arada ooh ev hanımlığı mis akşama kadar yatıyorum!
keşke kovsalar
kovdurmaya çalışacam kendimi artık yakında
iyi sende çatlat burda beni
evde olsam ayaklarımı uzatmış battaniyenin altında kk de size laf yetiştirirdim..

keşke kovsalar
kovdurmaya çalışacam kendimi artık yakında
iyi sende çatlat burda beni
evde olsam ayaklarımı uzatmış battaniyenin altında kk de size laf yetiştirirdim..

"çalışmak güzeldir", "işleyen demir ışıldar"ee şey bunun gibi başka özlü sözler daha
valla hiç öyle battaniyenin altından yazılmıyo evde olunca bi yandan oğlum klavyemi çekiştiriyo bi yandan telefon çalıyo ama ben hala yazıyorum azmimi tebrik ettim bak şimdi :2:

vahh yazıkk

bende sürpriz elimde patladıı zeynepppp
onu ben yazmadım
jagger klavyemi ele geçirmiş

tabii tabiii

Hoşgeldin evine canım..

Benden de iyi :) Dün benimkini şaşırtacak bir şey yaptım dur sana özel mesajla atayım da gör..
O kadar çok hoşuna gittiki beklemiyordum dedi mesajında..

vahh yazıkk

bende sürpriz elimde patladıı zeynepppp

Aaaaaaaaaaaaaa Nasıl anlat hemen :44:

Hoşgeldin evine canım..

Benden de iyi :) Dün benimkini şaşırtacak bir şey yaptım dur sana özel mesajla atayım da gör..
O kadar çok hoşuna gittiki beklemiyordum dedi mesajında..

Hoşbuldum bebeğim

Yaz hemen çok meraklandımm

Ya kuzum hiç mi film ya da dizi izlemiyorsun sen..

Dur bi zombinin fotosunu koyayım..
Eki Görüntüle 883308

ödüm koptuuu jaggerr :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Aaaaaaaaaaaaaa Nasıl anlat hemen :44:

Hoşbuldum bebeğim

Yaz hemen çok meraklandımm

adresini öğrenmek için ablasıyla konuştum ya hani ,bana kimle konuşuyosun yok ben sürpriz falan istemiyorum doğruyu söyle yok bilmem ne dedi konuyu uzattıı uzatııı eski konulara getirdi falann bbaya tartıştık yaniii saydırdım bende baya kabahat bende tabi falan dedim resmen suçlu oldum sürpriz hazırladım diye eski konulara gelldi olay çok moralım bozuldu konuşmuyoruz şu an

siparişte geldiii bugünnnn

Aaaa Kuzum ne desem kiii herif baya agrasif çıktı ya..
Eee ne yapmayı düşünüyon peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…