- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #10.141
Pur Blanca çokoş. 1 alana 2 bedava ama birisi erkek parfümü sevgülüne hediye edersin
tememm
bilmemmm , kız erkek parfumlerı set baya ındırımdeee , premiere luxe varr kokusunu koymuşlar kokuyu beğendimm 75 tl den 47 tl ye düşmüş alsam mııııı bak buuu bılıyon muuu :26::26:
Eki Görüntüle 884386
e bacım kalk dktora git
Pur Blanca çokoş. 1 alana 2 bedava ama birisi erkek parfümü sevgülüne hediye edersin
sende aöfteydin dimi kuzum
töbe töbe allah geçinden versin kız bi dr ye gitsene bu kadar kötüysen evde ne duruyosun
parfüm olsun taştan olsun
75 den 47 ye düşmüş diyom sanaa
sence güzel mii biiliyon muu :44:
Herşeyi cok içime atıyorum be özlem sanırım ondan hasta oluyorum..
valla bacım nedir bu benim çektim bi görsen halim yürüyemiyorum o kadar can yok vücudumda..
ölecekmiyim yoksa
ne gülüyon lan
sendn beklenrrrkimm ben miii
ne kafa atması bacım benim elimi kaldıracak halim yuk la
çalışynmuu :44:Dükkandayııımmm
cok mu sguk uzumm kıyamam dükkanda kalorifer yok mu yahu o ısıtmazki
evet kuzum ama hiç çalışmadım napacam bilmiyorum hiç birşey bilmiyorum annem beni öldürecek gecemessem
gitmemm ölürüm belki
iyileşmek istemiyorum ki
evet kuzum ama hiç çalışmadım napacam bilmiyorum hiç birşey bilmiyorum annem beni öldürecek gecemessem
gitmemm ölürüm belki
iyileşmek istemiyorum ki
angell bakkk
incandessence parfüm varyaa onu alana fullspeed erkek parfümü hediyeee bir de aynı şekilde pur blanca alana erkek blue hediye
müstehak sdana iğne nasıl konuşuyosun
çok ince bi kokusu var bana göre değil ben şekerli severim bu daha baharatlı
ama içine atarsan daha kötü olacağını biliyosun bacım niye böyle yapıyosun anlatta rahatla da
gül sen gül pislikk:118::118: gülerimmmm
sendn beklenrrr
çalışynmuu :44:
değil cok korkarımm igneden halim cıok kötü şimdi serum da takarlar bana gitmemm:18::18::18:
içim cok acı cok yaralı be kzum hangi birini anlatım boşver sizide sıkkmayom srunlarımla
gül sen gül pislikk
çok ince bi kokusu var bana göre değil ben şekerli severim bu daha baharatlı
ama içine atarsan daha kötü olacağını biliyosun bacım niye böyle yapıyosun anlatta rahatla da
bu pur blanca değil kii biliyorum onu , 65-70 tl lik parfümler 35 e düşmüş kızlarrr
Yok soğuk değil de serin birazcık hava üşütmiyim diye yaktım birisini ısınıyorum şimdilik
allah yardımcımız olsun kız
tam dayaklıksın kız annene söyle bi nane limon kaynatsın sanahemen iyileş
yırtarım o ağzı yırtar manyak karı ben doğru konuş diyorum sen ne yapıyosun
ölünce mutlu mu olucaksın geçicek mi sıkıntıların derdin hayır tabiki..
geride bıraktıklarını ne yapıcaksın sevgilini anneni bizi ulan bizi
sen bilirsin kızz super extend eye liner güzel miiii :26:
değil cok korkarımm igneden halim cıok kötü şimdi serum da takarlar bana gitmemm:18::18::18:
içim cok acı cok yaralı be kzum hangi birini anlatım boşver sizide sıkkmayom srunlarımla
gül sen gül pislikk
sen bilirsin kızz super extend eye liner güzel miiii :26:
sagol bebegim... yok ya içmem onuda yedimi çıkartıyom herhalde bayılırım öyle hastaneye götürürler beni
:
kızarım tabi mutlu düşün ki mutlu olsunulan beni buraya çagırıyon konuşmuyon benimle
aman üşütme kuzum hasta olma birde
sagol bebegim... yok ya içmem onuda yedimi çıkartıyom herhalde bayılırım öyle hastaneye götürürler beni
ne kızıyon ya allam yareppim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?