- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 866
- 168
- 34
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #11.301
snir oluyorum ay aynı evde yaşıyoruz sonuçta hayattan sogutuyor yemin ederim bende buraya geldim kafam dagılsın diye...
dışarıya karşı melek..
herkeze beni kesiyor herkez beni kötü biliyor eline ne geçiyorsa
ha birde beni zengin brile evlendireydi
senin ayakların niye acıyo bacım
İyiyim canım sen nasılsın..
Ne oldu len yineee
Annen niye bu kadar takti zengin kocayaa
Ayaklarımın altı çok fena ve bacaklarım çok fena ağrıyor
Az dinleneyim Gelirim..
Ayaklarımın altı çok fena ve bacaklarım çok fena ağrıyor
Az dinleneyim Gelirim..
ay sinir oluyorm eylül babamın aylıgı var tamam mı.. dedemler yardım ediyo vs.. ben önceden üstüme başıma hiç birşey alamazdım cok içimde kalırdı herşey cok cok..
ee şimdi öyle mi değil.. babamın aylıgı var bana kalan.. sunu alacam derim hesap sorar yüzü asılır al der ama onun al demesi alma demek gib öyle diyim sana
Bot alcam dedim gecen birsirü tantana yapıyo snra al..
canta alcam diyom e birsürü çantan var her ay çanta mı alınır.. halbisem alakası yok.
Sonra ben bunu diyorum birşey alacam zaman sana hesap veriyorum diyorum
o da diyor ki e al diyorum daha napım diyor..
ama al diyorda burnumdan getiriyor işte
zengin kocaya taktı neymişte
biri varmış yine şekerfabrikasında işi gücü arabası evi varmış nişanlan diyo istemiyorum diyorum lanet olsun ya
Himmmm annen de birikim yapmani istiyo herhalde canim giyim kusama para harcanmasini sevmiyo galiba , sende sorma annene alayim mi duye o zaman alinca bak bn canta aldim falan diye goster boylece sorun olmaz
Aaaa seni zorla evlendiricek degil canim sevgilin oldugu hslde nasil boyle diyebilir
Ben olsam delirirdim konusturmazdim bu konjda
ay ne birikimi .. değil öyle onuda yaptım be kzum yapmadım mı sanıyorsun yine burnumdan getirdi hanfendiye hesap veriyoruz ya
SEnin kaç tane montun var eylül.. misal kışın giydiğin kaçtane çantan ayakkabın pantolunun var. bi diyele valla ben mi cok anormalim bilmiyorum ki
evet sevgilim oldunu bile bile bunu yapıyor çıldırıyorum ama napımm ah ah napımmm kavga kıyamet kopuyor işte
yine konuşmuyoruz lanet olsun. hayattan sogutuyor beni hiç bir şeyden zevk almıyorum
Himmmm , iki tane montum var ama biri kişlik biri mevskmlik iste canta da bir kac tane iste ayakkabilarimi bilmiyorum kuzum , bende annemle bazen anlasamiyorum oluyo iste her ailede canim
Uzulme canim soylesin dursun zorla evlenwcek degilsin ki oda is ciddiye binince mecbur kabullenecek
Sıkma canini canimm
benimde öyle iki tane montum var.. biri mevsimlik biri kışlık 2 3 tane çantam var ama birini takıyorum
bu beni vermez biliyon mu kzum vermez.. kaçarm bende bizim sonumuz öyle olacak.. zengin koca koca diye diye yarın beni istemeye gelince
erkek arkadaşımnda bu durumu anlıcak ne kadar utanç verici bir durum düşün sene
o yüzden artık ne hayal kuruyorum ne birşey hayırlısı olsun
Normal kuzum insan calisinca kendine biseyler almak ister tabiki
Aa evet cok ayio bisey ama annen onun ailesinin yaninda oyle bisey demez merak etmee
Dusunme oyle seyler dur bakalimm annen de iyiligini istiyodur sonucta annen kuzum yaninda ki tek kisi
Banu nasıl num. yapıyo gördün müü
valla bu hayatta böyle olanlar kazanıyo
ahh ahh hiç sanmıyorum be nohit hadi hayırlısııııı
sıkıldımmm
Kiz icimi okudun evde yritiyorum kendimi sinirden deli oldum kiza baaaakevet banu gibi hic biseyi haketmeyen insanlar kazaniyo
ayhhnen öyle yazık esraya üzülüyorumm gerçektende hayat böyle çok acımasız bilyonn muu
İyi de hastaneye gitmediler ben orayai anlaamadim
Bir kisi de demiyo ki banuu agliyosun ama hani gozyasiii
puhaahhhhvalla ya ne saçma
hastaneye gittiklerini göstermediler ki. sadece yataktaki halile başladı ne mantıksız lan
hele şu elif le engin beni fitil etti :86:
ziyaretciler ne bakıyonuz oglim uzaktan uzaktan ayı mı oynatıyozz
gelin içeriye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?