- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #11.841
Dışarı eldivensiz çıkmıştım
Yana yana şalıma uygun bir eldiven aradım çarşıda en sonunda buldummmmm
aferin sana bulmuşun bari sogukta çıktına değmişş
Ay sorma canım
Ben biraz uzanayım kendime geleyim
Gelirim birazdan..
Burda fazlasıyla var , ben kar görmekten bıktım be..
sorma bende yeni oturdum pc elimde uyuyup kalcam şimdi
darısı başıma derdim ama olmayacağını bildiğimden demiyorum
dizim varr bi bakınayım çıkıciğimmm nasılsnn kuzucum
selam canımm iyiyim yorgunum sen nasılsınn??
bugün bi dışarı çıktık oda dondkk
sinir krizlerindeyim ben yaa rasyonel sayı soruusu var 7 kere çözdüm 5/3 çıkıyo sonuç 4/3 bi türlü çözemedim krize soktu beni yaaa
hava soğuk ya bencede dışarı çıkılcak gibi değl buz
aynen yaa neymiş soru yaz bakam kız yada fotosunu çek koy bide ben bakam da sen neye çalışıon öle???
fotosunu çektim attm pcyede buraya nasl gönderiliyo ya ? kpss liseye çalışıyormda ben matematik rasyonel sayılara geçtim konu olarak onu çözüyordum . Hatta ben altına çözdüm soruyu sonucunu yazdm nerde hata yapıyorum buluverin diye
Eki Görüntüle 887886
büyültebilirsin inşallah anca bu kdr oldu ama ?
canım çözüp atıyorum cewabı
tmm bekliyormmay 5/3 buluyrm hep yaa o 4/3 nerden çktı bi bilsem
ya cansu kafam almadı yaa çözülmücek bi soru diil de kafamı toplayınca birazdan bakıyım canım yaa kolay aslındada
yorgunluktan kafam 1 milyon atla sen onu başkalarına bakadur
Soruya Allah belanı versin dedim kitabı attım zatenkolay ama çözülmüyo ya üff neyse salla ya sağol uğraşman yeterrr
kaynanamla konuşuyorum grip olmuş bana diyoki gelinim olsaydı şimdi bana nane , çorba yapardıben d seneye ya da öteki seneye kdr sabrederseniz inşallah ben yaparım sizee dedim :))) İnşallah o günlerde gelir dedi .
ben bakarım birazdan canım çözerm onu atarım sandasende bi alemsin kızımm yaaa
ya ablam rüyasnda benimkini hapiste görmüş arabasınında kaza yaptığını görmüş bende gece mesaj atmştm annesine anneside cvp vermedii bende öğlen işte gece yazmştm okudunzmu dedim sohbet ordan başladı benimkinin bi küçük kardeşi saçlarını bonus yapmştı facede gördüm kestirmiş anneside sürekli kestir şu saçlarını diye ikna etmeye çalışıyordu laf lafı açtı .D Sonunda ikna etmişsiniz falan dedim ordan konu buralara geldi gribim kızım halim yok falan yazdı bende geçmiş olsun dedim o da geliinim olsaydı şimdi bana bi çorba yapardı falan deyince ne denir ben de dedim sabrederseniz seneye ya da öteki sene ben yaparım size dedim oldu mu ablaaçok açıklayıcı oldu walla
walaa bayaa kopmuş olay kızım yaaaaii olmuş amaa hakkat bya açıklayıcı olduu
yaa kadınla kanka oldukk ecrinn .d hergün mesajlaşıyoz bi görsen
ne güzel kuzumm en güzeliiii
pek sevmiyorm ama idare ediyoruz artık bu arada soruyu bi arkadaşa atmştm pcden aradı şimdi çözmüş söyledi cvbıkolaymş ya .
ii olmuşş canımmm......idareten artk seninkiyle konuşana kadar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?