İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

sinir krizlerindeyim ben yaa rasyonel sayı soruusu var 7 kere çözdüm 5/3 çıkıyo sonuç 4/3 bi türlü çözemedim krize soktu beni yaaa
hava soğuk ya bencede dışarı çıkılcak gibi değl buz

aynen yaa neymiş soru yaz bakam kız yada fotosunu çek koy bide ben bakam da sen neye çalışıon öle???

aynen yaa neymiş soru yaz bakam kız yada fotosunu çek koy bide ben bakam da sen neye çalışıon öle???

fotosunu çektim attm pcyede buraya nasl gönderiliyo ya ? kpss liseye çalışıyormda ben matematik rasyonel sayılara geçtim konu olarak onu çözüyordum . Hatta ben altına çözdüm soruyu sonucunu yazdm nerde hata yapıyorum buluverin diye

büyültebilirsin inşallah anca bu kdr oldu ama ?

canım çözüp atıyorum cewabı

ya cansu kafam almadı yaa çözülmücek bi soru diil de kafamı toplayınca birazdan bakıyım canım yaa kolay aslındada
yorgunluktan kafam 1 milyon atla sen onu başkalarına bakadur

Soruya Allah belanı versin dedim kitabı attım zaten kolay ama çözülmüyo ya üff neyse salla ya sağol uğraşman yeterrr
kaynanamla konuşuyorum grip olmuş bana diyoki gelinim olsaydı şimdi bana nane , çorba yapardı ben d seneye ya da öteki seneye kdr sabrederseniz inşallah ben yaparım sizee dedim :))) İnşallah o günlerde gelir dedi .

ben bakarım birazdan canım çözerm onu atarım sandasende bi alemsin kızımm yaaa

ben bakarım birazdan canım çözerm onu atarım sandasende bi alemsin kızımm yaaa

ya ablam rüyasnda benimkini hapiste görmüş arabasınında kaza yaptığını görmüş bende gece mesaj atmştm annesine anneside cvp vermedii bende öğlen işte gece yazmştm okudunzmu dedim sohbet ordan başladı benimkinin bi küçük kardeşi saçlarını bonus yapmştı facede gördüm kestirmiş anneside sürekli kestir şu saçlarını diye ikna etmeye çalışıyordu laf lafı açtı .D Sonunda ikna etmişsiniz falan dedim ordan konu buralara geldi gribim kızım halim yok falan yazdı bende geçmiş olsun dedim o da geliinim olsaydı şimdi bana bi çorba yapardı falan deyince ne denir ben de dedim sabrederseniz seneye ya da öteki sene ben yaparım size dedim oldu mu ablaa çok açıklayıcı oldu walla

walaa bayaa kopmuş olay kızım yaaaaii olmuş amaa hakkat bya açıklayıcı olduu

ii olmuşş canımmm......idareten artk seninkiyle konuşana kadar....

sevglimden başkası derdime deva değil idare de etmiyo kimse .. Kimse onun yeriini dolduramıyoo kimse onun gibi olamazz o bennim herşeyimmm ruhummm canımmmmm kanımdan olmasa da kanımmmmm bitanemmmm eşsizz sevgilimm of yaa özledimm
Güneşi beklerkeni gördünmü yaa hiç izledin mi o diziyii kerem zeynebe onu sevdiğini ititraf etti yaaa şoklardaymm off ne biçim bölüm çekmiişler yaaa haftaya kdr nasl beklicem şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…