İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

ahahaahah rezilll yaaa salak mııı

ne güzelsizinde hikayeniz farklııı bizimde öyleee

evett öyle allah daim etsin ne diyelim

ahahaahah rezilll yaaa salak mııı

ne güzelsizinde hikayeniz farklııı bizimde öyleee

evett öyle allah daim etsin ne diyelim

Rezilim ki ne rezil, o gün huysuzluğum üstümdeydi. Sabahın saat 6'sında kalktığım için
Sonra içmek için kaçtık yengemle sessiz bi yere, peşimizden gelmiş. Bizde saf gibi çakmağı unutunca, yengem çakmak istedi onu görünce yanımıza geldi. Bi göz altından süzmeler falan. Allahım Çocuk yakmak için uzatıyo, ver ben yakarım diyorum

Aayyyşşşş Amin bebeğim, bende severim böyle farklı olanları

benim herifte şeytan tüyü vardı
yakışıklı sayılmazdı ama sempatik ve etkileyiciydi
amaaaan neyse ne işte evlenmiş bulunduk işte darısı sizlere

Bizimde konuşmaya başlayalı 5.ay bitti iki üç gün sonra nişan olmuştu ama biz tanışıyorduk
Senin eşinde dediğin gibi şeytan tüyü vardı, hadi gene kapmış kızı

Rabbim nice nicee yıllaraa götrsün evliliğinizi kuzum

çok güzell bir tanışma olmuşşş

benimki de erkekler balkonda kadınlar içerde oturuyordu balkondan beni süzüyordu mutafağa gitmişti o bende su içme bahanesiyle mutfğa gitmiştim falan

aminnn tatlımmm

Sende benim gibisin çakaal Naz yaparım ama gene de benim olsun misali
Senin yaptığının aynısının bi farklısını 1 hafta sonra onlara gittiğimizde ben yaptım, üst kata çıktığını farkettim yukarıya çıktım onun olduğu odaya pat diye girdim sonra ''pardon ya içecektim'' dedim. ''Buyur gel burda iç'' dedi.

Amiinnn aminnn

Kızlar ben çıkıyorum çok üşüdüm. Az ısınayım, akşam gelirim belki

Görüşürüzz

Sevgilime hazırladığım defteree yorum istiyorum kızlarrrrrrr .)) Bilerek düzensiz yaptım böyle karman çorman istedim askere gittiğinde çok güzel düzenli bi defter yapmştm sadece içinde yazı olan günlük gibi ama şimdi daha farklı olsun istedim böyle rengarenk düzensiz karman çorman şiirdir yazıdır günlüktür

oglim geçmem lazım lan anlamıyon mu sen rahatsın ama ben değilim o konuda
sınav giriş belgelerini cıkardın mı
hani la ben kimseyi göremedim

ders çalışıyorum yiğenim sen napıyon

saff benımde geçmem gerekmıyo mu len

evet çıkardım tabiiiiiiiiiii bir 9da bir de 14 te varrr

görme sen boşverrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…